Meest internationale Haring Party van Nederland zoekt duurzame verbinding op

Op dinsdag 27 juni vindt de jaarlijkse Haagse Haring Party ‘International Flavors’ plaats bij het Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade. Deze editie staat in het teken van het nieuwe eventconcept: ‘Now We’re Talking’.

Speels vergaderconcept

Normaliter een speels vergaderconcept waarbij verbinden, oprechte connecties, inspireren en motiveren centraal staat, maar voor de grootste internationale haring party van Nederland in een verrassend jasje gestoken. Het voornaamste doel is het creëren van ‘conversation starters’ zodat er oprechte connecties kunnen ontstaan tussen de meer dan 200 aanwezige ondernemers, expats, ambassadeurs en internationals. Ook wordt er een haringvaatje overhandigd aan maar liefst drie organisaties die nauw verbonden zijn met de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de hotelketen: Climate action, Decent work en Responsible consumption. Alle gasten krijgen een rijke variatie van de ‘international flavors of herring’ voorgeschoteld, en worden meegenomen op culinaire wereldreis met signature dishes van restaurant LEO’s International Flavors. Voor meer informatie over Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade. De Haagse Haring Party is exclusief voor genodigden.

 

 

In gesprek over een duurzame toekomst

Tijdens de Haring Party van Leonardo Royal Hotel Den Haag worden drie organisaties in het zonnetje gezet en beloond voor hun inzet op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke impact. Patrick Aarsman, General Manager van het Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade vertelt: “Wij geloven dat door samen te werken en onze krachten te bundelen, we positieve verandering kunnen teweegbrengen. Met de Haagse Haring Party en het ‘Now We’re Talking’ vergaderconcept willen we een brug slaan tussen verschillende organisaties en individuen die zich inzetten voor een duurzamere wereld.”

 

 

Naast het uitreiken van het eervolle haringvaatje zal het evenement ook de introductie van het nieuwe vergaderconcept ‘Now We’re Talking’ markeren. Met dit concept streeft Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade naar het creëren van inspirerende gesprekken, die verder gaan dan de vergaderzalen. Aarsman vervolgt: “Dit doen we door Break & Play pauzes te implementeren, waarbij men met ‘conversation cards’ en met het spelen van de welbekende spellen zoals Jenga, Vier op een rij en Cornhole met elkaar in gesprek gaan. Ook bieden we live cooking aan gebaseerd op ons restaurantconcept LEO’s International Flavors. Dit allemaal voegt verassende aspecten toe aan de vergaderingen en evenementen.”

Het Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade is centraal gelegen in de internationale zone van Den Haag, tussen het Ambassadewezen, Scheveningen strand en het stadscentrum. Het hotel beschikt over 178 luxe kamers en suites, restaurant LEO’s International Flavors, 900m2 wellness faciliteiten en 10 multifunctionele vergaderzalen.

 

 

 

 

 

Comments are closed.