Ikos Resorts brengt grenzeloze luxe naar de mooiste plek van Mallorca

Het tweede Ikos Resort in Spanje opent een week eerder dan gepland en nodigt gasten uit om te genieten van de zonovergoten schoonheid en de kosmopolitische eiland lifestyle van het betoverende Mallorca.


De toonaangevende luxe all-inclusive hotelgroep Ikos Resorts kondigt verheugd de vervroegde opening aan van Ikos Porto Petro op het Spaanse eiland Mallorca. Het gloednieuwe vijfsterrenresort opent vandaag 9 juni, een week eerder dan gepland, voor een exclusieve soft opening week voor partners. Op deze manier kan alles tot in de puntjes getest en geregeld worden voor de aankomst van de allereerste gasten op 16 juni 2023.

 

 

Na de succesvolle lancering van Ikos Andalusia aan de Costa del Sol in 2021, is Ikos Porto Petro het tweede luxe resort van de groep op Spaanse bodem. Ikos Resorts breidt de innovatieve collectie in een indrukwekkend tempo uit met nog een tweede opening. Op het idyllische schiereiland van Dassia Bay in Corfu opent Ikos Odisia binnenkort z’n deuren en zo zal de meermaals bekroonde groep in totaal zeven topklasse resorts bieden voor een ultieme lifestyle-resortervaring.

Onvoorwaardelijke luxe

Ikos Porto Petro ademt sereniteit en verfijning. De 319 stijlvolle kamers, suites en bungalows zijn ingericht volgens de kenmerkende mediterrane stijl van Ikos, verrijkt met Mallorcaanse accenten. Ook de bungalow suites met één tot drie slaapkamers zijn doordacht ontworpen en geschikt voor zowel koppels als gezinnen van verschillende groottes. De mooie balkons, tuinen, privézwembaden en knappe uitzichten over de Middellandse Zee zijn de kers op de taart. Het vijfsterrenresort streeft ernaar de beste luxe all-inclusive ervaring in de ganse omgeving te bieden en zal het aanbod in 2024 verder uitbreiden met spectaculaire drie- en vier slaapkamer suites op de klif met een absolute privacy, privézwembaden en magnifieke zeezichten.

 

 

Net als in alle Ikos Resorts, genieten de gasten van Ikos Porto Petro van de bekroonde Ikos Unconditional Luxury, wat betekent dat vrijwel elk onderdeel van de vakantie inbegrepen is binnen het luxe all-inclusive concept. Gasten worden in de watten gelegd met menu’s samengesteld door Michelin sterrenchefs, exquise cocktails, een ruime keuze uit 300 lokale en internationale wijnen, een 24/24 roomservice en een superieure vijfsterrenservice aan het zwembad en het strand. Wie op zoek is naar echte verwennerij kan terecht in de exclusieve Anne Semonin Spa met state-of-the-art faciliteiten.

Ikos Porto Petro staat voor culinaire verwennerij met vijf gastronomische à la carte restaurants en introduceert het gloednieuwe Food Hall-concept, met ontbijtbuffetten, internationale gerechten en een à la carte ervaring voor lunch en diner. Dankzij de innovatieve Dine-out optie, kunnen gasten ook zonder extra kosten op een gastronomische reis en uit eten gaan in de beste lokale restaurants.

​Daarnaast biedt de unieke Local Drive Adventure de kans om gedurende een dag elektrisch te rijden met een Tesla-auto en het prachtige eiland te ontdekken. Mallorca biedt ruige kusten met adembenemende zeezichten, uitnodigende wandelpaden, ongerepte natuurreservaten zoals Parc Natural de S’Albufera en wonderbaarlijke grotten zoals de grotten van Genova en van Drach.

 

De leukste hotspots in Spanje in een gratis reisgids

Je kunt meer handige Spanje tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Spanje plattegrond bij.

 

 

Het luxe resort biedt vijf verwarmde binnen- en buiten zwembaden, waaronder een adult’s only zwembad en speciale kinder- en baby zwembaden, omgeven door ongerepte baaien en een prachtige natuur. Om het hele gezin een topvakantie te laten beleven, is er ook 30 minuten gratis kinderopvang aan het strand voor kinderen vanaf vier jaar en kunnen de ouders in alle rust een duik nemen in zee of genieten van de stralende zon.

Deluxe Collection

Met de Deluxe Collection verwent Ikos Porto Petro de gasten met bevoorrechte suites, exclusieve ruimtes en een aantal exclusieve privileges zoals een fles Taittinger champagne op de kamer bij aankomst, een in- en uitpakservice, een sfeervol diner bij kaarslicht op het strand, een gratis nek- en rugmassage in de spa en de Ikos Deluxe Concierge, die klaar staat om alle vakantiebehoeften tot in de puntjes te regelen.

De best bewaarde locatie van Mallorca

De nieuwste aanwinst van Ikos Resorts ligt verscholen tussen de idyllische baaien van Calo dels Homes Morts en Calo de Sa Torre, en biedt ongelooflijke uitzichten over de azuurblauwe Middellandse Zee. Het luxe resort, op slechts 50 minuten van de luchthaven van Palma De Mallorca, strekt zich uit langs een ongerepte kustlijn van een kilometer lang aan de zuidoostkust van het eiland, en ligt vlakbij het schitterende natuurreservaat Mondrago en het charmante vissersdorpje Portopetro met z’n pittoreske haven. De nabijheid van de haven maakt van Ikos Porto Petro de ideale plek voor watersporten en diverse boottochten. Wie houdt van avontuur, kan zelfs ‘sea caving’ in de zeegrotten uitproberen. Daarnaast worden ook schitterende wandel- en fietstochten aangeboden en is er mogelijkheid om te golfen.

 

 

 

 

 

Comments are closed.