IndiGo CEO Pieter Elbers benoemd tot voorzitter van het bestuur van IATA

CEO Pieter Elbers van IndiGo is benoemd tot Voorzitter-Designaat van de Raad van Bestuur van IATA. IndiGo, de favoriete luchtvaartmaatschappij van India, is trots om aan te kondigen dat haar CEO, Pieter Elbers, is gekozen als voorzitter-designaat van de Raad van Bestuur van de International Air Transport Association (IATA). Met ingang van juni 2024 zal hij de huidige voorzitter, Yvonne Manzi Makolo, CEO van Rwandair, opvolgen.

Belangrijk moment

De benoeming van Pieter Elbers komt op een belangrijk moment voor de Indiase luchtvaartindustrie, die ongekende groei en ontwikkeling doormaakt. Als voorzitter-designaat van de Raad van Bestuur van de IATA zal Elbers een cruciale rol spelen in het verder vormgeven van het wereldwijde luchtvaartlandschap, het behartigen van de belangen van de industrie en het stimuleren van innovatie- en duurzaamheidsinitiatieven.

 

Lees ook dit artikel: Air India landt in Amsterdam

 

Pieter Elbers, met zijn visionaire benadering en diepgaande expertise in de industrie, heeft niet alleen de groei van IndiGo op internationale markten gestimuleerd, maar speelt ook een cruciale rol in de algehele vooruitgang van het Indiase luchtvaartlandschap.

 

 

In een reactie op de gelegenheid zei Pieter Elbers, CEO van IndiGo: “Het is een enorme eer om te worden benoemd tot voorzitter-designaat van de Raad van Bestuur van de IATA. Ik kijk ernaar uit om nauw samen te werken met mondiale industrieleiders, regelgevers en belanghebbenden om de uitdagingen en kansen die voor ons liggen aan te pakken.”

Met een focus op het verbeteren van de passagierservaring heeft de luchtvaartmaatschappij consistent haar toewijding getoond aan betaalbare tarieven, stiptheid, hoffelijke en probleemloze diensten in haar ongeëvenaarde netwerk. De benoeming van Pieter Elbers versterkt de positie van IndiGo als drijvende kracht in het Indiase luchtvaartlandschap en plaatst India stevig op de wereldkaart van de luchtvaart.

IndiGo behoort tot de snelstgroeiende low-cost luchtvaartmaatschappijen ter wereld. IndiGo hanteert een eenvoudige filosofie: lage tarieven bieden, vluchten op tijd uitvoeren en een beleefde, hygiënische en probleemloze reiservaring bieden. Met een vloot van meer dan 300 vliegtuigen voert de luchtvaartmaatschappij dagelijks 1800 vluchten uit en verbindt zij 78 binnenlandse bestemmingen en 26 internationale bestemmingen met elkaar.

 

 

 

 

 

Comments are closed.