Met dit handige apparaatje vertaal je op reis alles binnen 1 seconde

Kies jij deze zomer voor een mooie verre reis of blijf je liever dichtbij huis? Of je nu kiest voor een rondreis door Azië of een strandvakantie aan de Franse Rivièra vanaf nu zal je nooit meer op vakantie de verkeerde maaltijd bestellen of de weg kwijtraken.

Met de afbeeldingvertaler in de Vasco V4 translator, vertaal je gemakkelijk buitenlandse menukaarten, wegaanduidingen of routebeschrijvingen. Nieuwe mensen leren kennen of je verstaanbaar maken op de lokale markt gaat nu gemakkelijker dan ooit, want de vertaalmachine vertaalt meer dan 76 talen vanuit spraak.

Vasco Electronics is toonaangevend op het gebied van innovatie van vertaalapparatuur. Vasco vertalers creëren paden tussen meer dan 50 talen en dekken daarmee 90% van de talen die er wereldwijd gesproken worden. Vasco vertaald meer dan 96% nauwkeurig en zorgt ervoor dat uw woorden exact over komen zoals u ze heeft bedoeld. Vanaf nu geen ruis of miscommunicatie meer. Gesprekken worden real-time vertaald, en door de handige meegeleverde Vasco simkaart heeft u levenslang gratis internet. Waar u ook bent, uw vertalingen zijn dus altijd gratis, dit voorkomt vervelende verassingen met uw telefoonrekening achteraf. Klinkt toch als muziek in je oren.

 

 

Dit vertaal apparaat wordt geleverd met een breed scala aan functies die de manier waarop je reist of werkt blijvend zullen veranderen. De Vasco V4 biedt veel meer dan alleen gesproken vertalingen. Je kunt bijvoorbeeld een afbeelding vertalen door een foto te maken van een zakelijk contract, de notulen van een meeting of een ander document, onze V4 vertaalt deze foto en je kunt het in de gekozen taal aflezen van het scherm. De handige pocket Vasco Translator V4 kan 108 talen vertalen vanuit een afbeelding, 76 talen vanuit spraak en 90 talen vanuit tekst.

Met de functie MultiTalk kun je met tot wel 100 mensen tegelijk in een groepschat praten. Eenieder spreekt of typt in zijn eigen taal, jouw Vasco V4 doet de rest.

  • 108 Talen begrijpen
  • Geniet levenslang gratis internet voor vertalingen
  • Vertaalt voor u binnen 0,5 sec
  • Lees duidelijk vanaf een 5-inch scherm
  • Vertrouw op krachtige luidsprekers (99 dB)

 

 

Doe nu zaken over de gehele wereld, maak eenvoudig contact met het overgrote deel van de wereldbevolking en spreek in je eigen taal waar je ook gaat. Deze universele vertaalmachine is het perfecte reisgezelschap voor al jouw privé- of zakenreizen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.