Verwolde verwelkomt bruidsparen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route

Op zondag 25 juni tussen 11:00 en 16:00 uur ontvangt huis Verwolde koppels met trouwplannen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Speciaal voor de aanstaande bruidsparen is de oranjerie geopend en word je meegenomen in de mogelijkheden die huis Verwolde kan bieden voor een bijzondere trouwdag.

Kom tijdens de Open Toptrouwlocatie Route een kijkje nemen op deze mooie locatie en ontdek alle mogelijkheden. Huis Verwolde wordt omringd door een schitterend park met verschillende gazons. Het is een bijzondere en romantische locatie voor een huwelijksdag. Bij huis Verwolde kan de huwelijksvoltrekking plaatsvinden, de bruidsreportage gemaakt worden of zelfs de hele huwelijksdag worden gevierd.

 

 

Koppels worden deze dag hartelijk ontvangen met een hapje en drankje door een van de kasteelmedewerkers en ontdekken zo welke mogelijkheden huis Verwolde te bieden heeft.

 

 

Reserveren is noodzakelijk en gaat via de website van Open Toptrouwlocatie Route: www.opentoptrouwlocatieroute.nl/trouwlocaties/huis-verwolde. Voor vragen over huis Verwolde mail naar verwolde@glk.nl

 

 

 

 

 

Comments are closed.