Bucuti & Tara Beach Resort verovert plek bij de Tripadvisor Best of the Best Awards

Bucuti & Tara Beach Resort is verkozen tot het beste hotel in het Caribisch gebied en staat op nummer 18 in de lijst van Beste Hotels van de Wereld. Dit is bekend gemaakt door Tripadvisor bij hun onlangs vrijgegeven 2023 Travelers’ Choice Best of the Best Awards. Aruba behoudt zijn plek aan de top van beoordeelde hotels op ‘s werelds grootste platform voor reizen. Bovendien is Bucuti & Tara Beach Resort het enige Caribische hotel dat ook wordt genoemd in de Tripadvisor Travelers’ Choice Best of the Best Top 25 Hotels in the World.

Tripadvisor Best of the Best

Bucuti & Tara bestaat pas 21 jaar, maar staat al 16 jaar op de begeerde Best of the Best-lijst, waaronder de laatste zeven jaar als nummer 1 hotel voor romantiek in het Caribisch gebied. Dit is een prestatie die alleen dit resort ooit heeft geleverd.

Tripadvisor analyseerde, in 2022, 12 maanden aan beoordelingsgegevens van reizigers die meer dan 1,5 miljoen hotels hebben bezocht. Deze reizigers bepalen de hoogst gewaardeerde accommodaties van het jaar voor de 2023 Travelers’ Choice® Best of the Best Hotel Awards. Elk hotel op de lijst heeft de strenge eisen en veiligheidsnormen van het platform doorstaan. Minder dan 1% van de 8 miljoen vermeldingen van Tripadvisor wordt bekroond met de Best of the Best vermelding, wat staat voor het hoogste niveau van excellentie in gastvrijheid.

 

 

Tripadvisor schreef over het eerste gecertificeerde CO2-neutrale hotel in het Caribisch gebied: “Bucuti & Tara Beach Resort is milieuvriendelijk en biedt een rustige boetiek ervaring met vriendelijke service. De intieme sfeer is exclusief en ontspannend voor stellen die op zoek zijn naar rust en een romantische ervaring.”

Nummer 1 Hotel op het nummer 1 strand van het Caribisch gebied

De Tripadvisor Travelers’ Choice Best of the Best prijzen blijven komen. Begin dit jaar noemde Tripadvisor Bucuti & Tara’s Eagle Beach het nummer 1 strand in het Caribisch gebied en nummer 2 strand in de wereld. Tripadvisor prees Eagle Beach voor het rustige stuk zand langs kalm water, de prachtige locatie voor een honeymoon, en de mogelijkheid om nestelende en broedende zeeschildpadden te zien, zoals die op de Bucuti & Tara Sea Turtle Nesting Calendar 2023.

Naast het beste hotel en het beste strand, deelde Tripadvisor ook mee wat reizigers zoeken in 2023 en bovenaan de lijst staat wellness. Hotels in rustgevende Caribische bestemmingen en met een authentiek, zeer gepersonaliseerd wellnessprogramma, zoals bij Bucuti & Tara, scoren hoog voor reizigers. “Het is duidelijk dat onze gemeenschap zich vorig jaar ver en breed heeft gewaagd: Onze 10 winnende subcategorieën omvatten 37 regio’s over de hele wereld en omvatten een breed scala aan geweldige verblijfplaatsen,” aldus Sarah Firshein, Head of Editorial bij Tripadvisor. “Zoals onze slimme recensenten weten, kunnen hotels soms de hele reden voor een reis zijn – persoonlijk ben ik erg enthousiast om deze lijst te raadplegen als ik volgend jaar de vakanties met mijn eigen familie uitstippel.”

Beoordelingen van echte gasten voor echte reizigers

Het 4-sterren en 4-diamantenresort heeft de hoogste waardering van 5,0 op Tripadvisor. Het wereldwijde platform biedt feedback van gasten die graag hun Bucuti & Tara-ervaring met andere reizigers willen delen. Recensenten beschrijven het resort als “geweldig”, “fenomenaal”, “de eilandvakantie van je leven”, “zalig” en met een “uitzonderlijk team en pand”. Eén recensent schreef: “Best bewaarde geheim in Aruba. Vertel het alsjeblieft aan niemand.” en voegde daar nog aan toe: “We gaan nooit meer ergens anders heen in het Caribisch gebied. Ever.”

 

 

“Zoals Tripadvisor deelt, ‘your opinions have power,’ en daarvoor danken wij onze gasten die Bucuti & Tara Beach Resort kozen voor hun gedenkwaardige vakantie en de tijd hebben genomen om de meer dan 8.700 gedetailleerde beoordelingen op Tripadvisor te geven. Reizigers kunnen op deze manier geïnspireerd worden in hun beslissing voor een volgende vakantie. Wij streven ernaar om hun veeleisende verwachtingen altijd te overtreffen,” deelt Ewald Biemans, eigenaar/CEO van Bucuti & Tara Beach Resort. “Ik wil ook alle partners van ons resort en de Bucuti Associates bedanken voor hun toewijding en professionaliteit bij het aanbieden van een van de beste vakanties in het Caribisch gebied en ter wereld. Het is een eer om Aruba op dit wereldtoneel te vertegenwoordigen.”

 

 

 

 

 

Comments are closed.