Brand USA prijst de Verenigde Staten aan als top reisbestemming

Brand USA, de nationale organisatie voor bestemmingsmarketing, opende IPW 2023 met een meeslepende persconferentie waarin de Verenigde Staten werden gepresenteerd als een ongeëvenaarde reisbestemming. Ook werd de nieuwste consumenten marketingcampagne van de organisatie onthuld, en gaf BrandUSA internationale reisprognoses en inzichten in de consumentenbeleving.

IPW is de toonaangevende vakbeurs voor inkomend reizen naar de Verenigde Staten en brengt voor de eerste keer meer dan 5.000 professionals uit meer dan 60 landen naar San Antonio, Texas. Brand USA is de belangrijkste sponsor van het jaarlijkse evenement, georganiseerd door de U.S. Travel Association en vindt dit jaar voor het eerst plaats in San Antonio, Texas.

Persconferentie

De persconferentie toonde iconische en minder bekende bestemmingen en attracties, van de beste plekken om lokale gerechten te proeven tot het betreden van de songteksten of filmlocaties die voor het eerst inspiratie boden voor een bezoek, verwend worden in luxe, of het ervaren van de Verenigde Staten door de ogen van een sportliefhebber.

 

 

“Er is geen andere bestemming zoals de Verenigde Staten,” zei Chris Thompson, de president en CEO van Brand USA tegen meer dan 200 internationale journalisten. “Wat de Verenigde Staten uniek maakt, is de diversiteit van onze geografie, de diversiteit van onze ervaringen, de diversiteit van onze mensen en onze unieke popcultuur.”

 

 

Thompson beschreef hoe de Amerikaanse popcultuur vaak de manier is waarop mensen over de hele wereld voor het eerst kennismaken met de Verenigde Staten en vroeg: “Hoe leerde u de Verenigde Staten voor het eerst kennen? Was u onderweg met Jack Kerouac, wandelend met Johnny Cash of had u ontbijt met Audrey Hepburn bij Tiffany’s? Hoe dan ook, ik wed dat u werd achtergelaten met een droom, een idee en een ongrijpbare opwinding, en dat u het gewoon zelf moest ervaren.”

 

De leukste hotspots in USA in een gratis reisgids

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

Thompson, die optimistisch is over inkomend reizen naar de Verenigde Staten, gaf voorbeelden van hoe de pent-up vraag blijft zorgen voor economisch herstel in gemeenschappen in het hele land, omdat steeds meer mensen nu reizen boeken en hun dromen waarmaken. Tijdens de persconferentie benadrukte Thompson hoe twee recente reisbelemmeringen zijn verminderd: luchtvaartmaatschappijen verwachten dat de connectiviteit tegen het einde van het jaar bijna 100 procent zal zijn, en vanaf 12 mei hoeven internationale reizigers niet langer gevaccineerd te zijn tegen COVID-19 om de Verenigde Staten binnen te komen.

Familieplezier

De wereldwijde herstart van het reizen heeft een zeer competitieve wereldmarkt gecreëerd voor lucratief internationaal bezoek. Om consumenten sneller van aspiratie naar actie te brengen, heeft Brand USA onlangs een marketingcampagne gelanceerd in 10 belangrijke markten. De campagne laat zien hoe de Verenigde Staten voldoen aan de belofte aan consumenten dat ze hier kunnen vinden wie ze willen zijn en welke ervaring ze ook zoeken. Thompson deelde 2 van de nieuwste campagnematerialen die gericht zijn op reizigers die avontuur of familieplezier zoeken.

 

 

 

 

 

Comments are closed.