Het zonnige terras van Bunk in Amsterdam-Noord is weer open

Bij Bunk in Amsterdam-Noord is het de hele dag door goed toeven. Je kunt er aanschuiven voor het ontbijt, een lunch, gezellige borrel of diner. Hier geniet je de hele dag door van de zon. De centrale ligging maakt het terras een ideale plek voor een korte of lange break.

Het is niet ver van de pont naar het centrum van de stad en ligt op een rustig plein. Je zou bijna vergeten dat je in de hoofdstad bent. Een heerlijke plek om te chillen, even de laptop open te klappen of een hapje en drankje te bestellen van de afwisselende menukaart. Deze staat vol met verrassende gerechten uit keukens over de hele wereld.

Eten, drinken en relaxen op een bijzondere plek

Amsterdam-Noord is al jaren een populaire plek en zit vol hotspots. Bunk is er zeker één van. Dit toegankelijke restaurant was vroeger in gebruik als kerk. Elementen daarvan zijn nog steeds in het pand terug te zien. Het binnenkort heropende kindvriendelijke terras ligt op het kerkplein en is een oase van rust in de hoofdstad. Iedereen voelt zich al snel thuis bij Bunk. Van buren uit de wijk tot toeristen, bezoekers van het om de hoek gelegen WONDR Experience en wandelaars uit het Noorderpark. Op welk moment van de dag je er ook bent, bij Bunk ben je vanaf 7.30u welkom in het restaurant en binnenkort ook weer op het terras.

 

 

Bij regenachtig warm weer kun je nog steeds lekker buiten zitten onder de tentoverkapping. Ook host Bunk vaak verschillende evenementen, zoals live optredens, workshops of spoken word. Of je nu een vroege vogel bent, zin hebt in een lunch buiten de deur, later op de dag komt uitkateren of hebt afgesproken met vrienden: bij Bunk zit je altijd goed.

 

 

Bunk slaat de brug tussen hotels, hostels en restaurants. In een historische ambiance vinden vrienden van ver én dichtbij een speelse, optimistische en kwalitatieve ho(s)telervaring voor een eerlijke prijs. In 2019 opende de eerste Bunk in de Westerkerk aan de Catharijnekade in Utrecht en in 2020 de locatie in Amsterdam-Noord in de historische Sint-Ritakerk aan het Hagedoornplein. Bunk heeft al meerdere mooie prijzen in ontvangst mogen nemen, waaronder de HOSCAR in de categorie Extraordinary Innovation, de Travel & Hospitality Awards 2021 in de categorie European Travel Awards en de prijs voor ‘Best Hotel Concept’ van de Entree Awards 2019.

 

 

 

 

 

Comments are closed.