Cruises en Formule 1 reizen nu ook bij Corendon gelanceerd

Corendon start via haar eigen website met het verkopen van zeecruises en Formule 1 reizen. Hiermee wordt het huidige cruise- en F1 aanbod van Stip Reizen, sinds 2016 onderdeel van Corendon, vanaf nu via twee labels verkocht.

Stip Reizen is al jaren succesvol op deze nichemarkten. Dat Corendon als merk nu zelf deze markten ook aanboort, is onderdeel van de strategie om deze producten ook aan te bieden in België en Denemarken. De naam Corendon is daar namelijk al gevestigd en Stip Reizen niet. Debora de Roos, directeur Marketing Corendon: “Met Stip Reizen gaan veel Formule 1 fans en cruise-liefhebbers ieder jaar op vakantie. Trouwe Stip klanten kunnen gewoon bij Stip Reizen hun vakantie blijven boeken aangezien het merk niet verdwijnt. We bieden deze reizen nu echter óók via onze Corendon kanalen aan, zodat niet alleen Nederlanders maar ook onze buitenlandse klanten van dit mooie aanbod kunnen genieten. De volgende stap is dat we cruises gaan aanbieden zonder vliegticket, zodat onze klanten zelf kunnen bepalen waar ze willen opstappen.”

Forse uitbreiding cruiseaanbod

Het aanbod van zeecruises wordt fors uitgebreid. Enerzijds met eigen vliegcharters voor cruises en anderzijds met individuele cruises. Daarnaast gaat komende winter de aandacht uit naar uitbreiding van het cruiseaanbod vanuit Dubai. Stip Reizen is al jaren marktleider in deze regio en door de toevoeging van Corendon als verkoopkanaal kan hier fors verder worden uitgebreid. Het totale cruiseaanbod zal uiteindelijk meer dan 15.000 verschillende cruises bevatten, afkomstig van de acht grootste rederijen ter wereld. De grootste focus blijft echter op complete pakketten liggen: inclusief vliegreis, transfers, hotels en een cruise. Daarmee onderscheiden Corendon en Stip Reizen zich in de cruisemarkt én daarbuiten.

 

 

Omdat Formule 1 reizen nu ook via Corendon worden verkocht in Nederland, België en Denemarken, zijn er meer mogelijkheden om grootschalige projecten te lanceren. Zo wordt dit jaar de eigen Oranje Tribune voor de F1 race in Abu Dhabi uitgebreid naar meer dan 6.000 zitplaatsen.

 

 

Fred Verlinden, Directeur Stip Reizen: “Wij organiseren deze reis al een aantal jaar zeer succesvol met Stip Reizen, en door de toevoeging van het merk Corendon zijn we in staat om in Abu Dhabi een volledig eigen tribune af te nemen: de beroemde Marina Grandstand. Daar hebben we ook de beschikking over een eigen Oranje Fanzone, met (vooral) Nederlands entertainment. Uiteraard gaan we ook charters inzetten met onze eigen luchtvaartmaatschappij Corendon Dutch Airlines”.

 

 

 

 

 

Comments are closed.