Een bijzonder festival in juni op Bonaire

Tourism Corporation Bonaire (TCB) heeft aangekondigd dat het Nederlandse Caribische eiland hun eerste jaarlijkse Yoga & Wellness Week zal organiseren in samenwerking met de Bindu Yoga & Healing Centrum van 19-25 juni 2023. Het festival van een week zal bestaan uit twee yoga-retraites en diverse wellnesspakketten die erop gericht zijn om het algehele spirituele welzijn van deelnemende bezoekers te verbeteren.

Ashtanga Yoga Retreat

De Ashtanga Yoga Retreat wordt verzorgd door de wereldberoemde yoga docent en influencer Laruga Glaser en zal zich richten op de specifieke kenmerken van de Ashtanga Primary-serie. Tijdens deze retraite zal Laruga yogi’s helpen om dieper in de fundamenten van de Ashtanga-yogapraktijk en de yogafilosofie te duiken. De Gentle Healing Yoga Retreat in samenwerking met Flowmingo Studio richt zich op de chakra’s (energiecentra) om emotionele blokkades in het lichaam op te heffen. Deelnemers zullen tijdens de lessen en workshops verschillende geneeswijzen gebruiken om zichzelf beter te begrijpen en de verbinding met hun lichaam en geest te versterken.

 

 

De beschikbare wellness-pakketten bieden ervaringen van hypotherapie en het opnieuw in balans brengen van chakra’s tot helende rituelen en edelsteenmassages. Of deelnemers nou hun innerlijke kind willen helen, opnieuw verbinding willen maken met hun gevoel voor avontuur, of de geest, het lichaam en de ziel in balans willen brengen, de wellnesspartners op Bonaire hebben een scala aan transformerende ervaringen gecreëerd om aan ieders behoeften te voldoen.

 

 

“We zijn verheugd om deze zomer het eerste jaarlijkse Yoga & Wellness-festival op Bonaire te organiseren en bezoekers kennis te laten maken met de ultieme wellness-ervaring”, aldus Miles Mercera, CEO van Tourism Corporation Bonaire. “De ongerepte natuur van Bonaire, gecombineerd met onze inspanningen om duurzaam reizen aan te moedigen met een focus op het opnieuw verbinden met de aarde, en met onszelf, heeft een belangrijke rol gespeeld bij het organiseren van dit evenement. De wellnessweek is bedoeld om yogi’s en mensen die hun spirituele ervaring willen verbeteren samen te brengen en tegelijkertijd unieke kansen voor herstel en verlichting te bieden.

Om deze wellness-ervaring compleet te maken, organiseert het eiland op zondag 25 juni een yogafestival op Te Amo Beach, waar bezoekers een hele dag kunnen genieten van verschillende vermakelijke en educatieve lessen, workshops, lezingen en verhelderende ervaringen. Er zijn op het festival verschillende foodtrucks en kraampjes zijn met gezonde en bewuste voeding, er is een lifestyle-markt en er kan uiteraard gedanst worden op het strand op Caribische zwoele klanken.

 

 

 

 

 

Comments are closed.