Middeleeuws Festijn in de meivakantie op kasteel Cannenburch

Op zaterdag 6 en zondag 7 mei waan je je in de Middeleeuwen bij kasteel Cannenburch. Het Veluwse kasteel is dit weekend tussen 11.00-17.00 uur alleen te bezoeken in combinatie met het Middeleeuws Festijn van Cranenburgh Events.

Onder toeziend oog van veldheer Marten van Rossem zetten 250 deelnemers hun kampement op in kasteelpark Cannenburch. Strijdende ridders, demonstraties te paard, middeleeuwse muziek en een heuse taveerne maken deel uit van het kampement. De bewoners laten op historisch verantwoorde wijze zien hoe het dagelijks leven eruit zag en zijn graag bereid om zijn of haar rol in de Middeleeuwen toe te lichten. Kinderen kunnen een opleiding volgen tot ridder, luisteren naar de sprookjesverteller en oefenen met pijl en boog.

 

 


Tickets zijn verkrijgbaar via: www.glk.nl/cannenburch

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.