Dinner in the sky boven de leeuw van Waterloo

Dineren op (of eigenlijk boven) een wel heel bijzondere plek! De 12e editie van het evenement ‘Dinner in the sky’ zal namelijk plaatsvinden in de lucht boven het monument ter nagedachtenis aan de slag bij Waterloo.

Het belooft een echt spektakel te worden vol show, theater en natuurlijk fantastisch eten. Gedurende 25 dagen zorgen 25 internationaal bekende sterrenchefs namelijk voor de beste culinaire ervaring. Naast de culinaire sensatie geniet je ook van een adembenemende skyline en het magistraal monument van de Leeuw. Met aangepaste muziek, wijnen en champagne zorgen we voor een onevenaarbare totaalbeleving voor jou, familie en vrienden.

 

 

De DITS 2.0 bestaat uit een ruime open keuken voorzien van 8 eilanden waar telkens 4 gasten aan kunnen plaatsnemen. Samen met je sterrenchef, crew en DJ beloven wij je alvast een onvergetelijk moment, hoog in de lucht. Dinner in the Sky Waterloo vindt van 1 t/m 25 juni plaats op Le Domaine de la Bataille de Waterloo. Naast de beroemde heuvel met bovenop de leeuw van Waterloo kun je onder meer een bezoek brengen aan een van de exposities en het 360-panorama.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.