De beste zoo van Europa’ Pairi Daiza klaar voor seizoen 2023

Met een nieuwe majestueuze ingang is dierentuin Pairi Daiza klaar om de deuren te openen voor het nieuwe seizoen. De imposante, vernieuwde entree bestaat uit een 216 meter lang pad dat net zo betoverend is als de natuur zelf. Dit maakt het mogelijk meer bezoekers tegelijkertijd te ontvangen, met meer comfort en veiligheid. Anderzijds neemt de ingang de bezoeker vanaf de eerste stap mee op reis. Langs 98 mozaïeken die stuk voor stuk met de hand zijn gemaakt en prachtige bomen, tot aan het ‘L’Òeuf des Mondes´.

SUBTITEL

Eric Domb, voorzitter en oprichter van Pairi Daiza: ‘Deze nieuwe ingang is veel meer dan de oplossing voor de hoge bezoekersaantallen. Het doel van deze nieuwe ingang is om de bezoekers, zodra zij aankomen, de droom te doen begrijpen die wij uitdragen, een universele droom van de mensheid sinds het begin der tijden. Een droom van liefde, tederheid en harmonie tussen alle levende wezens.’

 

 

Ook zijn er komend seizoen nog meer dieren te bewonderen. En een leuke verrassing: de vijf reuzenpanda’s die in het park leven zullen ook in 2023 in Pairi Daiza blijven.

 

 

Pairi Daiza is meermaals verkozen tot beste dierentuin van Europa. De Pairi Daiza foundation zet zich actief in voor het behoud van bedreigde soorten en habitats, ondersteunt wetenschappelijk onderzoek, vangt reptielen en amfibieën op en promoot het natuurlijk erfgoed.

 

 

 

 

 

Comments are closed.