Zonder zorgen naar de Provence met Thalys Zon

Deze zomer brengt Thalys Zon reizigers wederom op volle snelheid naar het zuiden van Frankrijk. Van 1 juli tot 26 augustus rijden de rode treinen iedere zaterdag naar Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. Tickets voor reizen naar Franse zomerbestemmingen zijn beschikbaar vanaf 7 maart.

Een zomer zonder stress

De rode treinen brengen reizigers zorgeloos naar Zuid-Frankrijk zonder files onderweg of het inchecken van bagage. Vanaf 1 juli reizen vakantiegangers iedere zaterdag gedurende de gehele zomer met Thalys Zon comfortabel en snel naar de favoriete Franse bestemming. Aan boord beschikt men over gratis wifi om bezienswaardigheden op te zoeken, is de Thalys Welcome Bar in de buurt voor een drankje en heerst voldoende rust om een boek te lezen. Met Thalys Zon begint de vakantie al aan boord.

 

 

Van de historische bezienswaardigheden in Valence tot de uitgestrekte lavendelweides en pittoreske dorpjes van Aix-en-Provence. Het warme Zuid-Frankrijk was nog nooit zo dichtbij. Met Thalys Zon reis je binnen 7 uur van Amsterdam naar Marseille. Maar je bent niet alleen snel, je reist ook op een milieuvriendelijke manier. Thalys stoot bijna 20 keer minder eqCO2 uit dan een reis met de auto. De ideale manier om op het gemak te reizen en tegelijkertijd de impact op het milieu te minimaliseren.

Aantrekkelijke aanbiedingen

Om Zuid-Frankrijk te bereiken, biedt Thalys drie tarieven aan: Standard, Comfort en Premium. Met het Standard tarief reis je vanaf €49 (enkele reis). De perfecte oplossing om snel en voordelig te genieten van de prachtige stranden aan de Middellandse zee. Met het Comfort tarief brengt Thalys Zon je vanaf €105 naar de Provence (enkele reis). Wil je genieten van de uitgebreide service die Thalys te bieden heeft, inclusief een maaltijd geserveerd aan je zitplaats en een welkomstdrankje, dan brengt de Premium formule je vanaf €124 enkele reis naar het zonnige zuiden.
Thalys-trein

Reis met een gerust hart

Thalys biedt een terugbetaling aan bij alle Standard, Comfort tickets en Weekend Comfort tickets tot zeven dagen voor vertrek. Daarna zijn de tickets inwisselbaar met €15 extra kosten tot het tijdstip van vertrek. Alle Premium tickets kunnen tot een uur na vertrek gratis worden omgewisseld en terugbetaald.*

 

 

De tickets voor de Thalys Zon zijn verkrijgbaar via de Thalys-app, de website thalys.com, in de NS-stations met een internationaal loket, bij de erkende reisbureaus of telefonisch op +32 70 66 77 88. De volledige dienstregeling is te vinden op de website van Thalys: www.thalys.com.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.