Reiswebsite Pure off the Road gaat verder als online magazine

Sinds vorige maand is reiswebsite Pureofftheroad.com in een stijlvol online reismagazine veranderd. Makers van de site, fotograaf Henk Bothof en journalist Angelique van Os, hebben hard gewerkt aan deze nieuwe vorm waarbij focus ligt op diepgaande reisreportages, fraaie Photo Stories, eigenzinnige explore- en cultuurtips, bijzondere plekken en Pure Helden die zich inzetten voor natuurbehoud en een mooiere wereld zoals Jane Goodall en Dos Winkel.

De verhalen, tips en verborgen juweeltjes die Pure off the Road presenteert, lezen als een mix van National Geographic, Lonely Planet en Naturescanner. Doel is om niet alleen lezers te inspireren, maar ook om stil te staan hoe belangrijk verantwoord toerisme is in veel landen en in hoeverre dit verschil kan maken voor mens en dier voor komende generaties. Vooralsnog verschijnt het online magazine tweejaarlijks en is gratis te lezen. Binnen enkele maanden verschijnt het magazine ook in het Engels en worden video’s toegevoegd.

 

Lees ook dit artikel: Combineer wellness en naturisme

 

Henk Bothof is autodidact fotograaf sinds 2005. Zijn beeldmateriaal is in vele magazines gepubliceerd, van Lonely Planet, Krant van de Aarde, Jazzism tot GRANDE, het AD en Camera Magazine. Henk exposeerde zijn vrije portretten onder meer tijdens Foto Festival Naarden, Opera Gallery en WTC Rotterdam. In 2013 was hij genomineerd voor de prestigieuze foto contest HIPA 2013. In 2008 verscheen zijn boek Pure India met voorwoord van Floortje Dessing.

 

 

Angelique van Os is professioneel journalist sinds 2002. Naast diverse reismedia als Lonely Planet, GANDE, het AD, Wideoyster en Krant van de Aarde, is ze ook freelance redacteur van Jazzism en Pianist. Muziek is Angelique’s tweede passie. Ze schreef voor vele muziektitels en is zelf muzikant.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.