Visit Seattle en de Port of Seattle kiezen BuroSix als PR bureau in Nederland

Communicatie- en marketingbureau BuroSix is vanaf nu verantwoordelijk voor alle PR activiteiten van zowel Visit Seattle als de Port of Seattle op de Nederlandse markt.

Skyline van Seattle


BuroSix was de afgelopen jaren al meermaals op projectbasis actief voor de bestemming aan de Amerikaanse westkust. Deze samenwerking wordt nu uitgebreid waarbij BuroSix aan de slag gaat met alle PR activiteiten om de vakantiebestemming te promoten in Nederland. “We zijn erg enthousiast om de stad Seattle weer meer op de kaart te zetten in Nederland. Deze stad heeft zoveel te bieden, dat een verblijf van een paar dagen niet kan ontbreken”, aldus Vincent van Leeuwen van BuroSix.

 

Lees ook dit artikel: 10x doen in Seattle!

 

Seattle is de grootste stad van de Amerikaanse staat Washington en staat bekend als een stad vol diversiteit met een levendige cultuur en als een stad die omringd is door indrukwekkende natuur. Invloedrijke merken als Amazon, Boeing, Microsoft en Starbucks kennen er hun oorsprong en met hen is de stad gevuld met micro-ondernemingen die de stad sfeer en karakter geven. De bekendste iconische bezienswaardigheid van Seattle is de Space Needle, een futuristische toren die hoog boven de stad uitsteekt en een prachtig uitzicht biedt op de skyline van Seattle en de omliggende bergen. Een andere populaire attractie is de Pike Place Market, waar je verse producten en lokale ambachtelijke producten kunt vinden.

Seattle

De haven van Seattle is een belangrijke bestemming voor cruiseschepen. Jaarlijks verwelkomen ze honderdduizenden passagiers die op cruise gaan naar bestemmingen in de hele regio, zoals Alaska en Hawaï. Naast cruiseschepen verwelkomt de Port of Seattle ook vele container- en vrachtschepen en behoort de haven tot een van de grootste havens van de westkust van de Verenigde Staten.

 

De leukste hotspots in USA in een gratis reisgids

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

Seattle is voor veel Nederlanders het startpunt van een rondreis door het noordwesten van de Verenigde Staten en het zuidwesten van Canada.

 

 

BuroSix is een communicatie- en marketingbureau, actief in een breed scala aan communicatiediensten, waaronder content creatie en social media management, crisiscommunicatie en marketing activiteiten. Het bureau maakt inspirerende campagnes en strategieën voor merken als Travel Portland, Travel Oregon, Swarovski Optik, Philadelphia Convention & Visitors Bureau, Van der Valk Hotels & Restaurants, Croatian National Tourist Board, Roter Hahn en Visit Seattle.

 

 

 

 

 

Comments are closed.