Fietsen over de grens is de nieuwste rubriek op Verkeersbureaus.info

Toeristisch journalist op de fiets Bert Sitters neemt je mee op prachtige fietsroutes in het buitenland. Het gaat om fietsroutes die gemakkelijk te doen zijn. Je hoeft geen afgetrainde wielrenner of mountainbiker te zijn

De routes op Fietsen over de Grens zijn afgestemd op fietsers die het rustig aan willen doen. Onderweg genieten van het landschap afgewisseld door een leuk terras. Anders dan het Fietsrondje van de maand op Verkeersbureaus.info gaat hier om meerdaagse routes. Een van de routes op Fietsen over de grens is de Eurovelo5, dwars door België van west naar oost. Deze route is op de Fiets en Wandelbeurs uitgeroepen tot Fietsroute van het Jaar 2023. Alle routes op Fietsen over de grens zijn met bordjes bewegwijzerd. Over de routes kun je informatie vinden op een website of een gids.De komende maanden zullen steeds nieuwe routes beschreven worden op Fietsen over de grens.

De rubriek is te vinden op verkeersbureaus.info/fietsen

 

 

 

 

 

Comments are closed.