Paaseieren zoeken in kasteel Ammersoyen

Op beide paasdagen kunnen kinderen paaseieren zoeken in kasteel Ammersoyen. De eieren zijn verstopt op bijzondere plekjes in het hele kasteel. Een gezellig uitje voor het hele gezin!

De zoektocht gaat door het hele kasteel en voert langs kleine nisjes en spannende luikjes in de ridderzaal of wapenkamer. Er zijn ook een paar gouden eieren verstopt. Daarnaast is er nog een heus drakenei verstopt. Wie vindt deze als eerste?

 

 

Paasbrunch

Men kan het kasteelbezoek combineren met een lekkere paasbrunch voor het hele gezin bij horecagelegenheid Koetshuis Kasteel Ammersoyen op de voorburcht van het kasteel. Het Koetshuis organiseert beide dagen een paasbrunch, vooraf reserveren is noodzakelijk.

 

 

Locatie: kasteel Ammersoyen, Kasteellaan 1, Ammerzoden. Datum: zondag 9 en maandag 10 april 2023. Tijd: 11.00 tot 17.00 uur. Entree: volwassenen €13,50, kinderen €5,00, donateurs GLK en Museumkaarthouders gratis op vertoon van geldige pas. Reserveren: wordt aanbevolen door e-tickets te boeken via de website https://www.glk.nl/ammersoyen

 

 

 

 

 

Comments are closed.