Kasteel Cannenburch opent de poorten weer

Het is lente en dus de hoogste tijd om de poorten van dit Veluwse kasteel te openen. Op zaterdag 1 april is het zover en is kasteel Cannenburch van dinsdag t/m zondag tussen 11.00-16.00 uur weer open voor publiek.

Wat kijken we er naar uit om jullie te ontvangen en onze titel als Kidsproof museum 2023 waar te maken.

 

 

Ga als gezin op pad door het groenkleurende kasteelpark met een visnetje en een Seizoenspeurtocht. Huur een audiotour en laat je door de voormalige bewoners mee op avontuur nemen door het kasteel. In de kasteelkelders kunnen kinderen zich verkleden als ridder of jonkvrouw en buiten op het grasveld hun steltenloop skills testen. Nieuwsgierig naar wat er achter de gesloten deuren van het kasteel te zien is? Iedere laatste woensdag en zaterdag van de maand krijgen 40 bezoekers de kans om deze geheime wereld te ontdekken tijdens de Verborgen Trappentour.

 

 

Ga naar huis vol verhalen en vergeet niet om nog even een foto te maken met ridder Maarten op het bankje voor het kasteel.

 

 

 

 

 

Comments are closed.