Lake Resort Beekse Bergen is een avontuurlijk vakantiepark

Wil je op safari in Afrika en verblijven in een luxe lodge in de Afrikaanse wildernis? Leuk, maar ook een beetje ver reizen. Wil je toch een vakantie bij wilde dieren in een mooie accommodatie aan het Victoriameer? Kijk dan hier.

Want Lake Resort Beekse Bergen heeft alles wat je zoekt. Dit vakantiepark is leuk voor het hele gezin, met prachtaccommodaties, leuke activiteiten en faciliteiten én gratis toegang tot de leukste uitjes van Noord-Brabant.

 

Een vakantie om nooit te vergeten

Lake Resort Beekse bergen ligt in het Brabantse Hilvarenbeek. Bij aankomst hier merk je het al: je bent midden in de natuur, vlakbij de wilde dieren. Het park ligt namelijk op korte afstand van Safaripark Beekse Bergen. Inderdaad, de leukste dierentuin van ons land, maar daarover later meer. Het park zelf is namelijk ook geweldig. Hier wil je niet meer weg. Lake Resort heeft een eigen speelstrand direct aan het Victoriameer, waar je ook op kunt kanoën en suppen, diverse horecagelegenheden, de Etsi Pool en dan hebben we Ganvie Village, het nieuwe centrum van Lake Resort Beekse Bergen nog niet genoemd. Hier waan je je in een echt vissersdorp in de tropische natuur.

 

 

Avontuurlijke activiteiten

Het park heeft diverse speeltuinen, een restaurant en snackbar en er worden geweldige activiteiten georganiseerd. Ga boogschieten bijvoorbeeld, of spelen in de indoorspeeltuin, maar het kan nog veel avontuurlijker. Wat dacht je van een privé game drive? Daarbij neemt een ranger je mee naar de savanne van het safaripark. Of een sunset safari als de nachtdieren wakker worden of een vroege-vogel safari? En dat is nog maar een klein tipje van de sluier van wat hier allemaal te doen is.

 

Slapen in stijl

Aan het Victoriameer, in het bos of bij het strand. De accommodaties op Lake Resort liggen prachtig. Slapen doe je hier geheel in safari stijl. Verblijf bijvoorbeeld in een echte safaritent, een bungalowtent of ga voor meer luxe in een van de jungalows. Er is zelfs een speciale kidsjungalow met speciale kinderfaciliteiten. Nieuw op het Lake Resort zijn de Forest Cabin en de Lake View Cabin. Beiden liggen in het bos, maar de Lake View Cabin heeft uitzicht op het meer. Deze accommodaties zijn beschikbaar vanaf eind augustus maar we tippen ze nu al want wat zijn ze gaaf. Veel van de andere accommodaties zijn overigens ook gerestyled. Goed om te weten: Je huisdier is ook welkom op het vakantiepark.

 

 

Topuitjes inbegrepen

Het park is top, de faciliteiten zijn top en ook de huisjes zijn een genot om in te verblijven. Maar er is nóg een reden waarom een verblijf op Lake Resort Beekse Bergen zo aan te raden is. Je verblijft hier naast topuitjes waar je als gast van Lake Resort onbeperkt gratis toegang tot hebt. Bij aankomst ontvang je de Attractiepas waarmee je gratis mag komen spelen in Speelland Beekse Bergen en gratis de wilde dieren mag bezoeken in het Safaripark. Vanuit het park kun je erheen wandelen. Of je stapt op de boot die je naar de overkant van het meer vaart. Je leest het al: een verblijf op Lake Resort moet je een keer meegemaakt hebben. Veel plezier!

 

 

 

 

 

Comments are closed.