Vanaf eind april per nachttrein op stedentrip naar Dresden en Praag

Met vertrek vanaf 26 april, biedt TUI stedentrips per nachttrein aan naar Dresden en Praag. TUI investeert in treinreizen daar waar dit een gelijkwaardig alternatief is voor een vliegreis. De afgelopen winter reed de TUI Ski Express wekelijks rechtstreeks naar Oostenrijk en vanaf eind april rijdt de nachttrein naar Dresden en Praag. Hiermee hebben reizigers een keuze uit diverse vervoersvormen en deze directe treinverbinding is een zeer welkome toevoeging.

Vanaf 26 april

Vanaf 26 april rijdt de TUI City Express – een wekelijkse nachttrein – naar Dresden en Praag. De vraag naar een bredere keuze in vervoersmiddelen groeit, de trein is een welkome aanvulling en veel duurzamer bovendien. Daarom heeft TUI het partnership met GreenCityTrip verlengd, nadat afgelopen zomer en winter ook al gezamenlijk treinreizen naar diverse bestemmingen werden aangeboden. TUI wil niet dromen over treinreizen, maar daadwerkelijk een concreet aanbod bieden aan de reizigers. Dresden en Praag zijn interessante stedentrip bestemmingen en kunnen rekenen op groeiende belangstelling.

Martijn van der Ploeg, Head of Markets Overland & City TUI Nederland; “Ik geloof in het aanbieden van alternatieve, duurzamere vervoersvormen waar mogelijk. Uitgangspunt blijft dat het aangenaam en interessant moet zijn voor de reiziger. De bekendheid van deze rechtstreekse reizen per nachttrein verdient een stimulans. We zullen ons oprechte enthousiasme dan ook van de daken blijven schreeuwen. Uitbreiding van ons aanbod treinreizen, met zowel dag- als nachttreinen, blijft onze onze aandacht houden”.

 

 

Vertrek- en aankomsttijden zijn afgestemd op een city-trip; het vertrek is op donderdagavond, de aankomst op vrijdagochtend. Op zondagavond vertrek weer je vanuit de stad en maandagochtend ben je thuis. Op een aantal data van bijzondere vakantie weekenden, vertrekt de trein op woensdag en komt op zondag weer aan in Nederland. (26 april, 3 en 17 mei, 18 en 25 oktober).

Een city-trip omvat 4 nachten, waarvan je heen en terugreis doorbrengt in de trein. Je hebt 3 volle dagen om de stad te verkennen. Een stedenreis per trein is interessant geprijsd; al vanaf € 199,- per persoon heb je een city-trip naar Praag. Niets fijner dan ‘s avonds vertrekken, een gezellige avond in de trein doorbrengen en de volgende dag uitgeslapen op je bestemming aankomen. Het vakantieplezier begint al zodra je de trein in stapt.

 

 

Deze reizen zijn boekbaar op de website van TUI en bij de ANVR reisagenten. TUI biedt zowel aantrekkelijke pakketten als losse treintickets.

 

 

 

 

 

Comments are closed.