ZillergrundRock “rockt” de zomer in de bergen

Let’s start, laat de zomer maar komen: het ZillergrundRock Mountain Luxury Resort houdt op 17 juni 2023 een coole summer opening party. De openingsweken van 8 juni tot 9 juli 2023 pakken meteen uit met de highlights van het Zillertal: fietstochten, downhill-avonturen, wandelingen naar de toppen, klimroutes, golf, rafting. Het wordt spannend en onvergetelijk. Erbij zijn is de boodschap wanneer ZillergrundRock het zomerseizoen opent.

Van een wandeling bij zonsopgang tot SPA & pool night: de zomerdagen in het ZillergrundRock Luxury Mountain Resort zitten vol ontspanning en bijzondere momenten. De vele hotspots en indrukwekkende krachtoorden wachten erop om ontdekt te worden. Jouw zomer in de bergen kan nauwelijks veelzijdiger zijn: je kunt hier wandelen, fietsen, klimmen en golfen, of een zomerse gletsjertocht maken. Relaxed, chill en elegant verleidt ZillergrundRock je tot een adempauze in de unieke ZillergrundRock-spirit, gelegen vlak bij het natuurpark.

Een beetje anders, een beetje verleidelijker: het ZillergrundRock Luxury Mountain Resort betekent innovatie par excellence. Bij je aankomst zweef je met de panoramalift naar boven tot in het Sky Atrium. Dit hooggelegen architectonische meesterwerk zet de bergen ongeëvenaard mooi in scène. Stijlvolle relaxzones met de namen Ziller Lodge, Mountain Lodge en Alpin Lodge staan garant voor fantastische vakantiemomenten. De gebouwen worden met elkaar verbonden door indrukwekkende bruggen – het uitzicht en de indrukken die je hier opdoet zijn ongekend.

Dat geldt ook voor de Sky Spa. Een dubbel 25-meterzwembad op 2 niveaus met onbelemmerd 360°-uitzicht geeft je het gevoel van grenzeloze vrijheid. De #bestskypoolever2 betekent zwemmen met maximaal wow effect. Hoog en droog op een van de zonneterrassen geniet je van de open-air zomer. De ZillergrundRock-The Bridge leidt naar de rooftop-eventsauna – feels like heaven. De Nature Spa grenst aan een prachtige wellnesstuin met kabbelend bergbeekje. 3.000 m2 buitengewone wellness bezorgen je lichaam en geest nieuwe energie in ZillergrundRock.

 

Dit zijn de hotspots van Ischgl

Ontvang nu handige tips over Ischgl. Alleen vandaag ontvang je deze gratis!

 

Vanaf de voordeur leiden wandelpaden naar zonnige alpenweiden en tot op de hoogste bergtoppen. Ontspannen wandelen of hoogalpien bergbeklimmen: het kan allebei. Mountainbikers kunnen hier een ultramoderne fiets huren waarmee ze rechtstreeks de natuur in trekken. De hotelguides van ZillergrundRock kennen het Zillertal als hun broekzak. Zij zijn betrouwbare begeleiders op al je tochten in de zomerse natuur. Wekelijks is er een veelzijdig belevenisprogramma dat elke vakantiedag tot een hoogtepunt maakt. Op het menu staan begeleide wandelingen en fietstochten, rafting op de Ziller, zomerskiën op de gletsjer en nog veel meer. Spa nights en livesounds zorgen voor een spetterende stemming.

 

 

Dolce far niente wordt in ZillergrundRock tot de “mooiste bijzaak ter wereld”. In je ligstoel – elke dag op een ander uitzichtplatform – geniet je in de zon of de verkwikkende schaduw van het leven. Vóór de kamers en suites bevinden zich ruime outdoorlounges waar je privé en ongestoord kunt relaxen. Of laat je heen en weer wiegen in de hangschommel van je lodge. Met een ZillergrundRock cocktail in de hand en luisterend naar de fijne beat weet je meteen wat ze bedoelen met de onvergelijkbare ZillergrundRock spirit.

 

 

De wereld behoort toe aan wie ervan geniet, zoals het gezegde luidt. ZillergrundRock proudly presents: Rocky 7, de gastronomische belevenis in een ongedwongen setting met een geweldige smaakervaring. Alexander Hönigsberger, een topchef die meerdere Gault&Millau-koksmutsjes en Falstaff-vorkjes in de wacht heeft gesleept, belooft in dit boetiekrestaurant een casual gastronomisch avontuur dat zijn naam alle eer aandoet. En er is meer: het ZillergrundRock-gourmetpension verwent je bijna de klok rond met culinaire hoogstandjes.

 

 

 

 

 

Comments are closed.