Met deze 4 nieuwe lente-titels bereid je jouw vakantie goed voor

Met deze 4 nieuwe lente-titels van Odyssee Reisgidsen bereid je jouw vakantie goed voor. Bekijk de 4 nieuwe titels.

Dresden en omgeving

Dresden is een fascinerende stad in het oosten van Duitsland. In de Altstadt pronken musea, kerken, winkels en paleizen. Neustadt is een heel gevarieerd en levendig stadsdeel met zowel statige barokgebouwen als knusse binnenplaatsen. Dresden is ook een groene stad: meer dan de helft van het grondgebied bestaat uit parken, bos en grasland. In de omgeving van Dresden zijn er talrijke interessante bezienswaardigheden, waarvan de porseleinstad Meissen en het Elbezandsteengebergte de bekendste zijn.

 

 

Wandelen in de stad Antwerpen

Met de vijf wandelingen in deze gids ga je het echte Antwerpen ontdekken. De verschillende werelden in de joodse en Marokkaanse buurt. De wijk Zurenborg heeft een grote variatie aan bouwstijlen met de nadruk op art nouveau. De oude havenbuurt die in een trendy woonwijk verandert. Zuid met musea en mooie winkels. Het Quartier Latin, parken, statige lanen en de beeldentuin van Middelheim. En via de prachtige fiets- en voetgangerstunnel naar de stille linker over van de Schelde met bos en strand. Deze gids toont al die verschillende gezichten van Antwerpen.

 

 

Wandelen in Edinburgh

Met de vier wandelingen in deze gids ontdekt je Edinburgh dat doordrenkt is met geschiedenis. In Old Town leiden kronkelige straatjes je langs imposante architectuur en monumenten. De Royal Mile is wereldberoemd. Het 18de-eeuwse New Town met statige huizen vormt daarmee een fraai contrast. Edinburgh ligt aan zee, heeft talloze parken en is omgeven door heuvels. De wijken Leith en The Shore geven het gevoel even uit de stad te zijn. De omgeving van Edinburgh wordt in een apart hoofdstuk beschreven: de beroemde bruggen bij Queensferry, de mystieke Rosslyn Chapel en de prachtige Pentland Hills.

Fietsen in Berlijn

Zes fietsroutes leiden je door Berlijn: de beste manier om deze stad te ontdekken. De stad is uitgestrekt, groen en bovendien fietsvriendelijk. Elke fietsroute schetst een aspect van het dagelijkse leven in het hedendaagse Berlijn en de turbulente geschiedenis van de stad. Al fietsend zie je onderweg interessante herinneringen aan de voormalige DDR. De routes voeren je langs de Berlijnse Muur en door het stadscentrum, het hippe Prenzlauer Berg, de alternatieve scene in Kreuzberg en het groene Westen.

Je betaalt geen verzendkosten als je de kortingscode ODYSSEE2023 invult.

Klik hier om de brochure door te bladeren en laat je fantasie de vrije loop over de vele aanlokkelijke bestemmingen die de overige Odyssee Reisgidsen beschrijven.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.