Zo reis je onbezorgd met kinderen

Jonge kinderen van nu groeien op met technologie. Het zijn ‘digital natives’ die knopjes, computers, tablets en telefoons als van nature begrijpen. In hun omgeving worden steeds meer dingen gedigitaliseerd en daarom is het belangrijk om ze op een veilige, creatieve en luchtige manier al vroeg kennis te laten maken met de mogelijkheden van technologie. Ook op reis.

De producten van Kidstech.world zijn precies met dat doel ontworpen; om spelenderwijs hun creativiteit en nieuwsgierigheid te prikkelen en hun technologische vaardigheden te ontwikkelen. Dat gaat verder dan speelgoed. Het stelt kinderen voor educatieve uitdagingen die blijven inspireren en nooit vervelen.

myFirst camera

Razend populair zijn de myFirst Camera 2 (€69), en de myFirst Camera Insta 2 (€99). Beide digitale camera’s hebben een vrolijk, intuïtief design. De eerste wordt geleverd met waterbestendige hoes waardoor het een ideaal toestel is om mee te nemen op vakantie. Kids kunnen zo ongestoord tot 3 meter onder water, op het strand en in de sneeuw fotograferen. Het tweede model biedt de mogelijkheid om foto’ s direct te bewerken met filters en grappige frames, en inkt-loos af te drukken op thermisch papier of stickers. Kleine fotografen kunnen hun resultaten meteen inkleuren, bewerken en exposeren.

myFirst Voice

Jonge aspirerende artiesten kunnen naar hartelust hun podiumkunsten oefenen door te zingen en presenteren met de myFirst Voice (€43). Je verbindt de microfoon heel eenvoudig met Spotify om verhalen en liedjes te luisteren. De myFirst Voice stimuleert kinderen hun taalvaardigheid te ontwikkelen door te oefenen met voorlezen, spreken en opnemen. Ook heel geschikt als vermaak op de achterbank tijdens lange autoritten.

myFirst Headphones

Wil je als ouder even niet meeluisteren met K3 of de voorleesverhalen van Dolfje Weerwolfje? Dan bieden de myFirst headphones (€59) uitkomst. Deze innovatieve oortjes maken gebruik van bijzondere technologie om de kwetsbare oren van kinderen te beschermen. In plaats van direct geluid die de oorschelp binnen worden geleid, maakt myFirst gebruik van een methode om geluidsgolven via de jukbeenderen naar het oor te sturen. Bijkomend voordeel is dat de gehoorgang vrij blijft, en kinderen maximaal bewust blijven van hun omgeving. Ze kunnen nog steeds verkeer horen aankomen of hun ouders horen praten.

 

 

myFirst 3D pen

Creatieve kunstenaars en uitvinders in spé kunnen eindeloos creëren met de myFirst 3D pen (€39). Oefen met vormen, constructies, ruimtelijk inzicht en design, of maak de mooiste sieraden, sleutelhangers en decoraties met de 24 meegeleverde sjablonen. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en hun motorische vaardigheden met deze ontwerp-tool ontwikkelen. ‘Oefening baart kunst’ is wat kids vanaf 8 jaar met deze technische tool zelf zullen ondervinden. Ze zullen het plezier beleven van het aanleren van een compleet nieuwe vaardigheid.

myFirst Fone

Voor ouders die hun kinderen meer verantwoordelijkheid gunnen, maar dat graag op een veilige en verantwoorde manier willen aanpakken, is het digitale myFirst Fone R1 (€169) horloge ontwikkeld. Kids kunnen via het horloge eenvoudig hun ouders (video)bellen, die via GPS kunnen zien waar hij/zij zich bevindt, zonder dat kinderen toegang hebben tot sociale media en internet.

 

 

Het biedt de mogelijkheid om kinderen op vakantie, in een pretpark of onderweg van/naar school veel meer vrijheid te geven, terwijl je als ouder in contact kunt blijven. Het horloge is makkelijk in gebruik en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Inclusief MP3 muziekfunctie, 2MP camera en SOS-functie voor noodgevallen. Als echte voorlopers in de markt was myFirst in 2021 de eerste die een kinderhorloge ontwikkelde waarmee kinderen met hun ouders kunnen videobellen.

 

 

 

 

Comments are closed.