Neem jouw Valentijn gratis mee op speeddate naar het Tikibad op Duinrell

Duinrell viert de liefde met een speciale Valentijnsdag-actie. Op dinsdag 14 februari mogen alle geliefden hun Valentijn helemaal gratis meenemen op (speed)date naar het Tikibad. Via de site kun je voor jou en jouw Valentijn 2 Tikibad-tickets bestellen voor de prijs van één.

Speeddate in het Tikibad

‘Elke dag razen onze gasten van alle 21 glijbanen in het Tikibad, maar alleen op Valentijnsdag kun je natuurlijk écht speeddaten …’, licht Cindy van Duinrell toe. En daarom mag iedereen op dinsdag 14 februari zijn of haar Valentijn helemaal gratis meenemen voor een spetterende speeddate in het Tikibad. Moet het een echte speeddate zijn? ‘Nee, natuurlijk niet! Heb je geen Valentijn? Neem dan gezellig je beste vriend of vriendin, broer of zus of iemand anders die je lief hebt mee. Ook zij mogen gratis mee naar binnen’, benadrukt Cindy.

Dus verras je date, lover, beste vriend of vriendin of andere dierbare op Valentijnsdag met een tropisch avondje uit en geniet samen van anderhalve kilometer aan glijbaanplezier in het Tikibad. In 2019 en 2020 kon je ook op Valentijnsdag jouw Valentijn gratis meenemen naar het Tikibad en wegens succes herhaalt Duinrell deze unieke 1+1 gratis-actie weer.

 

 

Openingstijden Tikibad

Op dinsdag 14 februari 2023 is het Tikibad open van 16.00 uur tot 21.30 uur. Via www.duinrell.nl/valentijn kun je 2 tickets bestellen voor de prijs van één.

 

 

In Nationaal Park Hollandse Duinen ligt een bijzonder familielandgoed: Duinrell. Jaarlijks beleven hier meer dan een miljoen bezoekers een avontuurlijke dagje uit in het attractiepark en het Tikibad of een onvergetelijke (familie)vakantie in het vakantiepark.

Het Tikibad is het meest veelzijdige glijbanenparadijs van de Benelux. Je vind er maar liefst 21 glijbanen met meer dan 1,5 kilometer aan glijbaanplezier. Ook vind je er een golfslagbad, bubbelbaden, een Lazy River en een onlangs vernieuwd buitengebied. Speciaal voor kinderen tot 12 jaar is er kids waterpark Playa. Daar is het veilig glijden en spetteren voor de allerkleinsten.

 

 

 

 

 

Comments are closed.