Salzburg en Tirol zijn de populairste bestemmingen deze voorjaarsvakantie

Tijdens de voorjaarsvakantie is Oostenrijk veruit de populairste voor Nederlanders die een vakantiewoning boeken. Het betreft meer dan de helft van de boekingen. Dat blijkt uit boekingsdata van vakantiehuizen expert Belvilla by OYO.

Top drie landen vakantiewoning voorjaarsvakantie

h2>Top vijf regio’s internationaal

De meest gekozen regio’s door Nederlanders zijn Salzburg en Tirol in Oostenrijk. Daarna volgt Sauerland in Duitsland, Luxemburg en Luik in België. Hieruit kan geconcludeerd worden dat wintersportbestemmingen het populairst zijn.

  • Salzburg (24.2%)
  • Tirol (20.6%)
  • Sauerland (7%)
  • Luxemburg (6.7%)
  • Luik (6.1%)

 

 

Top vijf regio’s Nederland

  • Waddeneilanden
  • Overijssel
  • Noord-Brabant
  • Noord-Holland
  • Limburg

De verblijfsduur in de voorjaarsvakantie is volgens Belvilla is gemiddeld 6 dagen met 8 personen. De huizen worden gemiddeld 6 maanden van tevoren geboekt. Als het specifiek om Nederlandse boekingen in Nederland gaat, is dat gemiddeld 4 dagen met 7 personen en worden de huizen iets meer dan 3 maanden van tevoren geboekt.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.