Op zoek naar een Valentijnsdag cadeau?

Valentijnsdag 2023 komt er weer aan en dat betekent dat we langzaam beginnen na te denken over Valentijnsdag cadeaus. Hoewel bloemen en sieraden nog altijd onverminderd populaire gifts zijn, zullen het niet per se deze cadeaus zijn die de relatie versterken

Om een diepere verbinding met elkaar te voelen is het nodig om tijd en ruimte voor elkaar te maken. Tijdens een activiteit waarin je elkaar de volle aandacht schenkt en elkaar beter leert kennen bijvoorbeeld. Het Nederlandse bedrijf Experiencegift, bekend om zijn ruime aanbod aan belevingen, geeft 5 tips voor een betekenisvollere Valentijnsdag.

Ontdek samen iets nieuws

Een activiteit ondernemen die jullie beiden nog nooit hebben gedaan, is dé manier om elkaar beter te leren kennen. Tijdens zo’n activiteit wordt de aanmaak van oxytocine bevorderd, omdat het de band tussen jullie versterkt. Bovendien voorkom je zo dat je in de welbekende sleur belandt. Onderneem een Escape Tour door Deventer of verander je woonkamer voor de gelegenheid in een schildersatelier. Jullie band zal absoluut versterken.

 

 

Deel de lakens

Niet geheel onverwacht, maar zeker een manier om nader tot elkaar te komen is samen de lakens delen. Het gelukstofje oxytocine zal bij iedere aanraking heviger door je lichaam worden gepompt. En de lakens delen, waar kan dit nu beter dan in een romantisch hotel in de stad van de liefde? Struin langs de Seine, beklim de Eiffeltoren en bedrijf de liefde in een romantisch hotel in hartje centrum. Met Hotelgift geef je een overnachting in vijfsterrenhotel Brach Paris cadeau, gelegen in het 16e arrondissement. Vanaf de jacuzzi op het dakterras proost je op de liefde met uitzicht op de Eiffeltoren.

 

 

Ga met je valentijn op reis

Samen op reis gaan is tevens een geweldige manier om elkaar beter te leren kennen. Niet voor niets wordt een eerste vakantie samen gezien als een mijlpaal in de relatie. Of het nu om een verre reis gaat of een ontdekkingstocht dichtbij huis, deze gedeelde ervaring verdiept te band. Ga bijvoorbeeld samen op mini-break en start een culinaire roadtrip langs de smaakvolle hoogtepunten van de provincie Zeeland of geef jouw valentijn een Flightgift giftcard cadeau voor een ticket to paradise.

Doe iets spannends

Uit onderzoek is gebleken dat samen opwindende activiteiten meemaken, een positief effect heeft op de beoordeling van de kwaliteit van de relatie (J Pers Soc Psychol, 2000 Feb). Experiencegift tipt dan ook de Activitygift giftcard als Valentijnsdag cadeau. Met deze giftcard geef je jouw valentijn een spannende ervaring cadeau, zoals een bezoek aan de Amsterdam Dungeon of een tandem paraglide vlucht in Innsbruck.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.