Het is weer CAMPINGtijd

Sinds zondag 5 februari zijn er 10 nieuwe afleveringen van CAMPINGtijd (voorheen RTL Kampeert) te zien bij RTL 4. In het kampeer programma bezoeken Koert-Jan de Bruijn en Laurien Verstraten verschillende kampeerregio’s en campings in Europa. De eerste 5 uitzendingen van CAMPINGtijd zijn specials en gaan volledig over de accommodaties van Vacansoleil en natuurlijk de prachtige gebieden rondom de campings.

Campings in o.a. Nederland, Kroatië, Frankrijk en Zwitserland

“We hebben een fantastische roadtrip gemaakt door Europa en prachtige regio’s en campings bezocht”, zegt Laurien Verstraten, de nieuwe presentatrice van het programma. “Elke aflevering gaan we vanaf de camping op pad en verkennen de regio. Dit is echt harstikke leuk, want iedereen is op vakantie: vrij en blij”. De mooiste campings en plekjes komen in beeld, zoals de bergen van Frankrijk, cultuursteden aan de Spaanse Costa en de ongerepte natuur van Kroatië.

Met Vacansoleil op reis naar de populaire kampeergebieden

“Vacansoleil wil zich laten zien als marktleider’, aldus commercieel directeur Jacky Lambert. “In deze programma’s laten we de populaire vakantielanden aan onze doelgroep zien. Begin van het kalenderjaar is de periode waarin veel mensen zich oriënteren op hun volgende vakantie. Kamperen is en wordt steeds populairder, zeker bij jonge gezinnen”.

 

 

Veel animo van verkeersbureaus om gebieden te promoten

Er is heel veel animo van verkeersbureaus om haar kampeergebieden te promoten aan Nederlanders. Dit jaar heeft Zwitserland 3 afleveringen afgenomen en zijn we ook in Kroatië geweest. Nederlanders zijn bij uitstek kampeerders. Meer dan de helft van de Nederlanders oriënteert zich op haar komende zomer vakantie, na de jaarwisseling. “De ideale tijd om de kampeerbranche te promoten,” zegt Marco Menage, een van de initiatiefnemers van het programma. Na de 5 Vacansoleil afleveringen komen 5 afleveringen waarin verschillende campers, caravans en kampeerartikelen bekeken worden. Kamperen is tijdens en na corona booming en wij kunnen die markt promoten.”

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.