Gratis proefslapen tijdens wintersport in Oostenrijk

Wintersportliefhebbers kunnen deze winter gratis op vakantie in het Oostenrijkse Karinthië. Vakantieparkenspecialist EuroParcs stelt in de maanden februari en maart twintig vakantiewoningen ter beschikking in het spiksplinternieuwe vakantiepark aan de Pressegger See, vlak bij skigebied Nassfeld. Bij de vakantie is ook vervoer naar het skigebied inbegrepen.

In ruil voor het gratis verblijf vraagt EuroParcs de gasten om (zeer) kritische reviews te geven over hun verblijf. Van de proefslapers wordt onder meer gevraagd om de bedden te testen en hun mening te geven over de kwaliteit van het sanitair, de horeca en de schoonmaak. Ook wordt de wintersporters verzocht hun oordeel te geven over de incheckprocedure, de gastvrijheid van het personeel, de voorzieningen op het park en de routing.

 

 

Wintersport nieuw segment

“Wij willen leren van onze gasten”, aldus Marco Budding, marketingmanager van EuroParcs. “Wij zijn specialist voor een fijn verblijf op een vakantiepark, maar wintersport is voor ons een relatief nieuw segment. Het gaat om een compleet nieuw park, dus we willen de ervaringen van de proefslapers gebruiken om ons product nog beter te maken.”

 

Lees ook dit artikel: TEXT

 

De gratis vakantie geldt voor een verblijf van zeven nachten in de periode tussen 1 februari en 1 april 2023. Bij de vakantie zit ook vervoer naar het skigebied inbegrepen. Gasten kunnen met korting een skipas aanschaffen en hoeven zelf alleen voor vervoer naar Oostenrijk en eten en drinken te zorgen. Wekelijks zijn er twintig vakantiehuisjes voor maximaal zes personen op EuroParcs Pressegger See beschikbaar. Het deze zomer geopende park ligt vlak bij skigebied Nassfeld, dat 110 kilometer aan pistes heeft. Aanmelden voor een week gratis poefslapen kan via de site.

 

 

 

 

 

Comments are closed.