Dit zijn de mooiste treinroutes op aarde

Een reis door de Alpen met de Bernina Express of een rit van Colombo naar de theeplantages van Sri Lanka? Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om de wereld te verkennen per trein. Epische treinreizen biedt inspiratie en praktische tips voor mensen die het reizen per trein willen ervaren.

SUBTITEL

Het boek bevat de hoogste, snelste, langste en meest historische treinen ter wereld. Zo ontdek je naast het reizen per trein ook de steden en plekken die je anders nooit gezien zou hebben. Epische treinreizen bevat beschrijvingen van 50 treinreizen over de hele wereld, van reisjes van enkele uren tot meerdaagse reizen, van budgetproof reizen met lokaal vervoer tot iconische luxe treinreizen.

 

 

Tijdens het lezen krijg je tips over het inpakken voor een nachtelijke reis, de kunst van het aanknopen van een gesprek met medepassagiers en over hoe je jezelf blijft vermaken tijdens een reis van 4 nachten.

 

 

Meer info over het boek: Epische Treinreizen | De mooiste treinroutes op aarde | Gestalten, Monisha Rajesh | ISBN: 9789043928007 | € 45,- | Verschijnt op 28 februari 2023

 

 

 

 

 

Comments are closed.