VvKR organiseert Inloopspreekuur Startende Reisorganisaties tijdens Vakdag

Op 11 januari 2023, tijdens de Vakdag van de Vakantiebeurs, organiseert de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) een speciaal Inloopspreekuur voor organisaties, ondernemers en bedrijven die reizen willen gaan organiseren. Het Inloopspreekuur is van 13:30 tot 15:30 in het VvKR-Reistheater in Hal 12, standnummer 12.B002.

Het inloopspreekuur is toegankelijk voor iedereen die erover denkt om reizen te gaan organiseren. Het kan soms lastig zijn om te bepalen waar je moet beginnen, want wat heb je dan nodig om te starten? Hoe zit het met de juiste verzekeringen? Je algemene reisvoorwaarden? En bij welke garantieregeling of garantiefonds kan je je het beste aansluiten?

Tijdens het inloopspreekuur is AON aanwezig om vragen te beantwoorden over de juiste verzekeringen. Voor vragen over de juiste garantieregeling of garantiefonds zijn STO Garant, GGTO en VZR Garant aanwezig. Tijdens het inloopspreekuur geven deze organisaties samen met VvKR je alle informatie over aanmelding en deelname. Zodat jij verder kan bepalen naar wat voor jou de beste opties zijn.

“We merken dat startende reisondernemers tegen veel vragen aanlopen wanneer ze willen starten. Niet alleen over het lidmaatschap bij VvKR, maar vooral ook over de keuze van garantieregelingen en verzekeringen. We hebben daarom besloten om tijdens de Vakdag een speciaal inloopspreekuur te organiseren in ons VvKR-Paviljoen waar men laagdrempelig hun vragen kan stellen.” vertelt Marleen Nijdam, bestuurslid van VvKR en organisator van deze dag.

 

 

Deze bijeenkomst is niet alleen interessant om te bezoeken als je je overweegt een reisorganisatie te beginnen. Maar ook wanneer je reizen wilt gaan organiseren vanuit je huidige onderneming. “We zien in toenemende mate ondernemers uit bijvoorbeeld uit de coachings- of yogabranche die een paar reizen per jaar organiseren. Zij weten vaak niet onder welke wetgeving zij vallen of wat belangrijk voor hen is om veilig en volgens de wet reizen te organiseren.” vervolgt Nijdam.

 

 

“Het Inloopspreekuur vindt plaats in het speciale VvKR-paviljoen in Hal 12. We zijn te vinden in het Reistheater van het VvKR-Paviljoen. Het Paviljoen en het Reistheater zijn ontwikkeld in goede samenwerking met onze partner de Vakantiebeurs. We organiseren hier tijdens de Vakantiebeurs verschillende bijeenkomsten zoals de ontbijtbijeenkomst met Hogeschool Inholland. En natuurlijk staan hier diverse VvKR-leden met hun stand.”

 

 

 

 

 

Comments are closed.