Dit zijn de perfecte sloffen voor je Valentijn op reis

Wil je op 14 februari echt laten weten hoeveel je van je Valentijn houdt? Wat dacht je van een paar Glerups sloffen als cadeau? Ze zijn warm, natuurlijk, zacht en ook nog eens verkrijgbaar in lieflijk rood. Daar wordt iedereen er blij van, vooral in deze koude wintermaanden. De sloffen geven veel warmte, omdat ze gemaakt zijn van 100% wol. Meer weten?

Het speciale vilt, dat gemaakt is van een mengsel van Gotlandwol en Merinowol, kan tot 35% vocht opnemen. Daardoor voelen de sloffen altijd droog en warm aan. Je draagt ze dan ook het liefst met blote voeten. De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor een aangename veerkracht.

Unisex, dus geschikt voor elke Valentijn

De buitenzool van de pantoffels wordt gemaakt van natuurlijk gelooid kalfsleer met een mooie naturelbruine kleur. Je kunt ook kiezen voor een zool van natuurrubber als je er af en toe mee naar buiten wilt. Glerups sloffen zijn verkrijgbaar in model slipper, laars of schoen en naast rood in veel andere mooie kleuren.

 

 

Glerups koopt uitsluitend schapenwol in bij speciaal geselecteerde Nieuw-Zeelandse schapenhouders die zijn aangesloten bij het ZQ-programma. Dit programma garandeert dat de merinowol voldoet aan de vier door ZQ opgestelde kernwaarden: dierenwelzijn, zorg voor het milieu, sociale duurzaamheid en de beste kwaliteit wol.

Glerups pantoffels zijn in Nederland en België verkrijgbaar via www.binorm.nl/glerups. Winkeladviesprijs vanaf € 74,95.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.