Wil je een stukje Paviljoen kopen van Floriade Expo 2022?

Het houten gebouw waar tijdens Floriade twee restaurants in gevestigd waren, wordt nu te koop aangeboden. Naast een totaal vloeroppervlak van 1.020m2 beschikt dit gebouw ook over een groot dakterras van 600m2. Dit duurzame gebouw is ontwikkeld door ShellterWOOD en is opgetrokken uit 34 modulaire blokken van hout en glas. De blokken zijn stapelbaar en koppelbaar, wat de opslag vereenvoudigt en waardoor een groot aantal configuraties mogelijk is. Alle elementen van zijn ontworpen voor hergebruik.

Het gebouw is al gedemonteerd, en wordt in die staat verkocht. De aankoop is exclusief transport en montage op de nieuwe locatie. Er is geen vaste verkoopprijs, biedingen kunnen worden uitgebracht vanaf €500.000,-.

 

 

Heeft u interesse om dit gebouw over te nemen? Neem dan voor 12 december contact met op met Floriade via overname@floriade.com. Bij interesse sturen wij u graag het Request for Proposal met daarin de voorwaarden, bepalingen, biedingsprocedure en waarderingsrapportage.

The Natural Pavilion, Floriade

 

 

 

 

 

Comments are closed.