Wereldwijd Snowboard Toernooi doet ook Landgraaf aan

Onder de naam ‘Mystery Series’ organiseert snowboard-merk Burton in 21 wintersportgebieden evenementen op zogenaamde ‘banked slalom’ pistes voor iedere snowboarder. Centraal staat het de liefde voor snowboarden en het vieren van de bijzondere connectie die snowboarders overal ter wereld voelen.

en Burton boards te winnen zijn in diverse leeftijdscategoriën.

Naast wintersportgebieden in Noord Amerika, Azië en Nieuw Zeeland, strijkt de caravaan ook neer in diverse Europese gebieden, waaronder in het Limburgse Landgraaf op zaterdag 3 december waar prijzengeld en Burton boards te winnen zijn in diverse leeftijdscategoriën.

We willen snowboarden voor iedereen toegankelijk maken en focussen op inclusiviteit and bereikbaarheid door samen te werken met wintersportgebieden die onze liefde voor snowboarden delen. Professionele athleten die meedoen aan het evenement kunnen een nieuwe generatie inspireren. Hen samenbrengen in een sfeer van gelijkheid tussen alle niveaus, waar plezier centraal staat, dát is wat de Mystery Tour zo uniek maakt”, aldus George Burton-Carpenter.

Remko Klein, Commercial Director van SnowWorld vult aan; “We zijn trots dat Burton gekozen heeft om de Europese tour bij ons in Landgraaf te starten. We hebben hard gewerkt aan het aanleggen van een slalomtraject met ‘kom bochten’ zodat er een strak en uitdagend ‘banked slalom’ parcours klaarligt. Het is heel bijzonder dat hier zowel de pro’s als de recreant elkaar kunnen inspireren tijdens één evenement. Dat onderstreept hoe bijzonder de snowboard-cultuur is.”

 

 

Prijzengeld en Burton materialen te winnen

Snowboarders van alle leeftijden en op alle niveaus mogen deelnemen aan het evenement op zaterdag 3 december in SnowWorld Landgraaf door zich vooraf te registreren. Het programma begint om 11.00 uur en om 18.30 worden de prijzen uitgereikt aan de winnaars in diverse disciplines. Dit zijn de data van de Europe Mystery Tour:

  • Dec 3 SnowWorld Landgraaf, Landgraaf, Netherlands
  • Jan 29 Avoriaz, Morzine, France
  • Feb 4 Arosa Lenzerheide, Graubünden, Switzerland Mar 11 Kläppen, Sälen, Sweden
  • Mar 18 Sveitsi, Hyvinkää, Finland
  • Mar 26 Flachauwinkl, Salzburg, Austria
  • Apr 29 Solheisen, Grøndal, Norway

 

 

 

 

 

Comments are closed.