Jamaica behoort tot de top 30 reisbestemmingen voor 2023

De Lonely Planet, reisgids voor de individuele reizigers, heeft een lijst opgesteld met de 30 beste reisbestemmingen voor 2023. Deze keer werden de bestemmingen echter niet gerangschikt volgens de gebruikelijke categorieën, maar in reisthema’s ingedeeld: leren, reizen, eten, ontspanning en contact maken

Goudgeel zandstrand

Goudgeel zandstrand

Jamaica is een van de topbestemmingen als het gaat om ontspanning

Geen wonder, want met zijn witte en met palmen omzoomde zandstranden, adembenemende zonsondergangen, fascinerende watervallen en indrukwekkende bergen biedt Jamaica alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Hier ben je in harmonie met de natuur en geniet je van de vrolijke en de vriendelijke levensaard van de Jamaicanen. Het maakt niet uit of je liever individueel al het moois beleefd of in een meer toeristische regio verblijft, Jamaica is een ideale plek voor iedereen om even tot rust te komen.

 

Lees ook dit artikel: Ya Mon, kom naar Jamaica

 

Want ook de vele verschillende soorten accommodaties zorgen ervoor dat je op Jamaica perfect kunt ontspannen: van kleine boetiekhotels, mooie villa’s tot grote resorts met wellness-ruimtes – op het op twee na grootste Caribische eiland blijft geen enkele overnachtingswens onvervuld. Al met al heeft het Caribische eiland echt de beste voorwaarden voor een ontspannen reis. Jamaica behoort dus met recht tot de top 30 reisbestemmingen in 2023!

 

 

 

 

 

Comments are closed.