Een december cadeau met een hoog aaibaarheidsgehalte

Zoek je nog een lief kerstcadeau voor mensen die je dierbaar zijn? Wat dacht je van Glerups sloffen? Ze hebben een hoog aaibaarheidsgehalte, omdat ze mooi en heel zacht zijn. In deze tijd van het jaar zijn ze ook nog eens heel functioneel, want een warm gevoel begint bij heerlijk warme voeten.

Glerups sloffen zijn warm dankzij 100% wol van schapen die het goed hebben bij geselecteerde schapenboeren uit Nieuw-Zeeland en Denemarken. De pantoffels zitten als gegoten, ze vormen zich naar je voeten waardoor ze heel comfortabel aanvoelen. Je draagt ze het liefst zonder sokken, dan blijven je voeten het warmst. De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor extra veerkracht.

 

 

All I want for Christmas is Glerups

Het vilt ademt en kan tot 35% vocht opnemen zodat de sloffen altijd droog aanvoelen. Ze zijn handgemaakt en verkrijgbaar in de mooiste Scandinavische en natuurlijke kleuren. Voor het echte kerstgevoel zijn de rode sloffen een aanrader. Glerups pantoffels zijn in Nederland en België verkrijgbaar via Binorm. Winkeladviesprijs vanaf € 69,95. Verkrijgbaar met leren zool voor binnen en rubberen zool voor buiten.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.