Vlieg eropuit vanaf Eindhoven Airport

Vliegen lijkt de afgelopen maanden wel op een marathon. Heb je alles goed uitgezocht? Waar ga je parkeren? Ben je op tijd op de luchthaven? Moet je lang wachten voor het inchecken? Wat is de rij bij de security check? En tot slot, gaan jullie je vlucht wel halen? Zelfs met een minutieuze voorbereiding kan jouw geplande vakantie helemaal in het honderd lopen. 3x tips om toch fijn op vakantie te gaan.

Vertrek vanaf Eindhoven Airport

Er zijn in Nederland 3 grote luchthavens, Schiphol (AMS) bij Amsterdam , Rotterdam The Hague Airport (RTM) bij Rotterdam, Eindhoven Airport (EIN). Ook zijn er 2 kleinere airports: Maastricht Aachen Airport (MST) bij Maastricht en in noord Nederland ligt Groningen Airport Eelde (GRQ) bij Groningen waar ook vakantievluchten van vertrekken. Juist die grootte en management keuzes hebben van onze nationale trots Schiphol dit jaar een probleem gemaakt. Lange wachttijden, koffers die kwijtraken en ander gedoe zorgt nog steeds voor ontevreden reizigers en mensen die hun vlucht niet halen en daardoor hun vakantie in rook op zien gaan. Daarom is het slim om jouw volgende reis te boeken met vertrek van Eindhoven Airport. De kleinere schaal van deze luchthaven maakt dat er minder problemen zijn met personeel, koffers die niet aankomen of urenlange wachtrijen in de kou en regen. Hoewel ook Eidhoven soms dagen heeft waarop het wat drukker kan zijn dan normaal. Maar nog steeds niet zo druk als op Schiphol gelukkig. Boek jouw reis met Transavia, TUI, Corendon dus met vertrek luchthaven Eindhoven, dan zit begint jouw vakantie een stuk relaxter.

Boek je parkeerplaats vooraf

Eindhoven Airport is redelijk goed bereikbaar vanaf het station van Eindhoven. Je moet hiervoor echter nog wel een half uur met een bus. En dat maakt het reizen weer wat lastiger en het duurt langer. Om maar niet te spreken over de koffers, roltrappen op het station etc.etc. Dan is het toch fijner als je met je eigen auto naar Eindhoven airport kunt rijden en daar comfortabel je auto op een parkeerplekje kunt neerzetten, dichtbij de vertrekterminal. Je kunt voor het vliegveld Eindhoven parkeren kiezen uit verschillende aanbieders. Zo is het zelfs mogelijk om je auto voor te rijden, de sleutels af te geven en je auto te laten parkeren. Dat is pas luxe en een comfortabel begin van je vakantie. Deze VIP valet parkeerservice kost op Eindhoven airport niet eens heel veel extra. Het scheelt je een stukje lopen. Ook handig als een van je medereizigers wat minder goed ter been is.

 

 

Koop Fast Track priority

Zoals zo vele luchthavens over de hele wereld heeft ook Eindhoven Airport een zogenaamde Fast Track. Deze service wordt meestal door zakenlui gebruikt zodat ze eerder door de security kunnen en niet hoeven te wachten. Maar nu ontdekken ook steeds meer consumenten deze handige optie. Op Eindhoven Airport is deze zelfs al te koop vanaf €5 per passagier. Nog mooier wordt het als je na de security een lunge kunt bezoeken zoals de Aspire Lounge. Dan wordt wachten tot het boarden begint heel comfortabel, onder het genot van een hapje en drankje. Fijne vakantie!

 

 

 

 

 

Comments are closed.