Kampeerders stemmen voor ACSI Awards 2023

Campingspecialist ACSI gaat ook in 2023 ACSI Awards uitreiken. Kampeerders uit heel Europa kunnen sinds 15 september in 8 verschillende categorieën stemmen op hun favoriete campings. Medio mei 2023 wordt bekend welke campings deze felbegeerde prijs hebben gewonnen.

In 2022 reikte ACSI voor het eerst ACSI Awards uit om goed presterende campings in het zonnetje te zetten. ‘Om de award extra waarde te geven, lieten we juist kampeerders bepalen welke campings een ACSI Award verdiende’, vertelt ACSI-CEO Ramon van Reine. ‘Er werd 50.000 keer gestemd en zowel campings als kampeerders reageerden ontzettend enthousiast op ons initiatief.’

Stembus geopend

Iedereen kan opnieuw stemmen op zijn of haar favoriete camping van dit seizoen. Wederom zijn er acht verschillende categorieën waarin een camping kan uitblinken en per land wordt er in iedere categorie een winnaar gekozen. ‘Hierdoor ontstaat er een zeer gevarieerd aanbod aan award-winnende campings. Dit zorgt voor veel inspiratie voor toekomstige kampeervakanties’, licht Van Reine toe. ACSI heeft gekozen voor de volgende categorieën:

 

 

  • Leukste camping voor kinderen
  • Meest hondvriendelijke camping
  • Mooiste campingzwembad
  • Camping met de mooiste ligging
  • Meest sportieve camping
  • Beste campingrestaurant
  • Beste camperplaatsen
  • Camping met het beste sanitair

Ook kampeerders winnen

Behalve campings, vallen ook kampeerders in de prijzen. Onder alle stemmers verloot ACSI meer dan honderd prijzen, waaronder een week verblijf in een SunLodge op Camping Birkelt in Luxemburg.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.