Nieuw in Attractiepark Slagharen: de Silver Dollar Bar

In Attractiepark Slagharen is dit najaar een gloednieuwe horecalocatie te ontdekken. Het Overijsselse park opende de Silver Dollar Bar, een grote nieuwe sportsbar in westernstijl. Dagbezoekers en vakantiegasten kunnen er terecht voor drankjes, spelletjes en het volgen van sportuitzendingen.

Met de komst van de bar gaat een langgekoesterde wens van Slagharen in vervulling. “Dit is echt een plek die we nog misten in ons park”, zegt algemeen directeur Dave Storm. “Het is de ideale manier om even te ontspannen na een avontuur in het Wilde Westen.” Het interieur bestaat uit een samensmelting van klassieke en moderne elementen. Storm: “We noemen het zelf western-chic. Het is ouderwets gezellig, maar wel helemaal van deze tijd.”

 

 

De Silver Dollar Bar bevindt zich in de Main Street van Slagharen, grenzend aan de recent vernieuwde arcadehal Lucky Nugget. Er hangen tv-schermen voor liefhebbers van bijvoorbeeld voetbal, basketbal of Formule 1. De tafels zijn voorzien van spelborden voor een potje dammen of Mens Erger Je Niet. Bovendien kunnen gasten poolen onder het genot van bijvoorbeeld een cocktail of een biertje.

Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen

De opening van de Silver Dollar Bar vormt het voorlopige sluitstuk van een reeks vernieuwingen in het park. Naast de renovatie van de Lucky Nugget kregen de attracties Free Fall, Expedition Nautilus en Gallopers dit jaar een opknapbeurt. In 4D-bioscoop El Teatro draait een nieuwe film. Alle Raccoon Lodges in het vakantiepark zijn voorzien van nieuwe banken. In de horeca zorgde Slagharen voor digitale bestelopties en nieuwe concepten, waaronder Coca-Cola Freestyle. Verder werden twee nieuwe podia gerealiseerd, in combinatie met een nieuw entertainmentprogramma.

Slagharen is nu alleen in de weekenden en tijdens de volledige kerstvakantie geopend. Het boeken van tickets of een verblijf kan via slagharen.com.

 

 

 

 

 

Comments are closed.