Een behaaglijk huis begint met warme voeten

De energiekosten rijzen de pan uit, bij veel mensen staat de verwarming een graadje lager. Tijd dus voor nieuwe gewoonten. Jezelf lekker warm kleden is er daar een van. Houd vooral ook je voeten lekker warm, want een behaaglijk huis begint met warme voeten. Trek eens sloffen van Glerups aan, daar wordt je warm en blij van.

Vilt en wol

Glerups sloffen zijn gemaakt van vilt van een mengsel van Gotlandwol en Merinowol. Dit natuurlijke materiaal is ademend en houdt warmte uitstekend vast. Je draagt de sloffen liefst met blote voeten zodat de wolmix optimaal tot zijn recht komt.

De beste kwaliteit wol

Glerups sloffen vormen zich op een natuurlijke manier naar de vorm van je voet: niet te strak, niet te los maar precies goed. De dubbele laag vilt in het voetbed geeft een aangename veerkracht. Ze zijn verkrijgbaar in model slipper, laars of schoen en in veel mooie kleuren. De pasvorm is unisex dus zowel voor vrouwen als mannen geschikt.

 

 

Glerups koopt uitsluitend schapenwol bij speciaal geselecteerde Nieuw-Zeelandse schapenhouders die zijn aangesloten bij het ZQ-programma. Dit programma garandeert dat de merinowol voldoet aan de vier door ZQ opgestelde kernwaarden: dierenwelzijn, zorg voor het milieu, sociale duurzaamheid en de beste kwaliteit wol.

Glerups pantoffels zijn in Nederland en België online verkrijgbaar of bij de winkels van Binorm.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.