Een ontspannen kerstvakantie naar Martinhal Sagres & Cascais met het gezin

Wil je dit jaar samen met het jonge gezin de feestdagen tegemoet gaan? Vier dan de feestdagen in het luxueuze Martinhal-familiehotel in de kerstsferen. Het Martinhal-familiehotel biedt verschillende activiteiten tijdens de feestdagen voor jou en je gezin. Er zijn feestelijke menu’s, activiteiten en surprises voor de kinderen. Bij Martinhal beleef je ontspannen feestdagen met het hele gezin buiten de deur.

Kerst wordt dit jaar groots gevierd in Martinhal Sagres en Cascais. Zo kun je met kerstavond, 24 december, genieten van een festive á la carte menu. Een drie gangen menu met een selectie van traditionele Kerst gerechten en desserts. Ook eerste kerstdag , 25 december, wordt gevierd door middel van een heerlijk kerst lunch buffet. Het hotel is helemaal gedecoreerd, zodat iedereen het ultieme kerstgevoel beleeft. Met oud en nieuw is er een luxury gala georganiseerd, waar je kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

Zorgeloos genieten van de feestdagen met je jonge gezin? Lees hieronder 4 redenen waarom je dan naar Martinhal moet gaan!

1. Kindvriendelijke restaurants

De restaurants van Martinhal zijn geheel gezinsvriendelijk. Zo bevatten ze een speciale speelruimte voor kinderen. Ook beschikken de restaurants over een speciaal kindermenu met een selectie van verse puree voor baby’s. Zo kunnen je kinderen gewoon mee-eten en genieten van de kwaliteit die Martinhal te bieden heeft.

2. Kids Clubhouse

Het prachtige Kids Clubhouse bestaat uit meer dan 700 m² aan speelruimte. Het Kids Clubhouse biedt toegang voor kinderen met de leeftijd van 6 maanden tot 9 jaar. Hier worden kinderen verzorgd door het professionele personeel van Martinhal in een veilige ruimte, terwijl de ouders genieten van hun tijd in Lissabon of andere activiteiten in en rondom het resort.

3. Baby conciërge

Probleemloos reizen met baby’s en kleine kinderen is de specialiteit van Martinhal. Naast de Kids Clubs en Crèche bieden wij onze gasten ook de mogelijkheid om vooraf gratis babyspullen te reserveren. Zo ga je volledig voorbereid op vakantie en hoef je minder spullen mee te nemen op reis.

 

 

4. Familie behandelingen

Tevens heeft Martinhal ook een ruime keuze aan activiteiten die gezinnen samen kunnen beleven. Kies uit massages voor moeder en kind, gezichtsbehandelingen en manicures, of een rustgevende rugmassage voor vader en kind (4 tot 11 jaar). De perfecte hechtingservaring voor de kind en ouder op vakantie.

 

Dit zijn de leukste hotspots in Portugal

Je kunt meer handige Portugal tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Portugal plattegrond bij.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

De kerst wordt groots aangepakt in de Martinhal locaties: Sagres ( in de Algarve) en in Cascais (Lissabon). Hieronder lees je meer informatie over het hotel en wat voor activiteiten de hotels aanbieden.

Martinhal Sagres

Martinhal Sagres is het 5-sterrenhotel in de Algarve. Het hotel heeft uitzicht op het strand en het ligt op 3 km afstand van het historische vissershaven Sagres. Het hotel biedt verschillende activiteiten voor kinderen van elke leeftijd. Binnen biedt het hotel een Wii en Playstations en buiten worden er surflessen gegeven en zijn er padel- tennis en voetbal faciliteiten.

Martinhal Cascais

Martinhal Cascais is een 5-sterrenhotel en ligt in de regio Lissabon. Het historische centrum van Cascais ligt op 6 km afstand van het hotel. Kamers en gezinsvilla’s hebben een boetiekstijl. Het is de ideale locatie voor jonge gezinnen. Het ligt namelijk aan de kust met een geweldig zwembad, spafaciliteiten voor ouder met kind, kinderspeelplaats en een kinderclub.

Dit zijn de Martinhal Family Hotels & Resorts

Van een hotel in het beroemde Quinta do Lago in de Algarve, tot een locatie in de prachtige stadskern van Lissabon. De hotelketen Martinhal Family Hotels & Resorts wordt geroemd om zijn unieke familieconcept. De vier hotels Martinhal Sagres, Martinhal Cascais, Martinhal Chiado, Martinhal Quinta behoren allen tot het prestigieuze Duitse label Kinder Hotels en zijn ontworpen in samenwerking met families. Martinhal biedt luxe familievakanties met een bijzonder hoog niveau van familievriendelijke accommodaties, restaurants, bars en voorzieningen voor kinderen. De essentie van Martinhal is het samenbrengen van luxe, comfort, design en uitstekende service voor het hele gezin.

 

 

 

 

 

Comments are closed.