Sean Paul opent het winterseizoen 2022/2023 in Ischgl

Op 26 november 2022 trapt Sean Paul het winterseizoen in Ischgl af met het legendarische “Top of the Mountain Opening Concert”. Op die dag danst het alpine lifestyle-metropool op de meermaals bekroonde dancehall-grooves van de Jamaicaan.

Skiërs en snowboarders kunnen vanaf 24 november weer de piste op als het seizoen van de Silvretta Arena met zijn 239 kilometer grensoverschrijdende pistes van Ischgl tot Samnaun weer begint. Nieuw in het winterseizoen 2022/23 is de spectaculaire Silvretta Spa en een MoonBike-parcours in het dal van Ischgl.

Mister Dancehall

Als Sean Paul, “Mister Dancehall”, op 26 november 2022 het skiseizoen in Ischgl aftrapt met het legendarische “Top of the Mountain Opening Concert”, brengt hij meermaals bekroonde dancehall-grooves als ‘Get Busy’, ‘Got 2 Luv U’, ‘She Does’t Mind’ en ‘I’m Still in Love with You’ ten gehore gecombineerd met nummers van zijn nieuwe album Scorcha. Het spectaculaire liveconcert begint om 18.00 uur voor een prachtig nachtelijk bergdecor. Toegang tot het concert is inbegrepen in de dagskipas.

 

 

Met acht studioalbums heeft Sean Paul het genre ‘dancehall’ over de hele wereld veroverd en is hij een wereldster geworden met zijn mix van dancehall, reggae, ragga en pop. De man met Afrikaanse, Portugese, Chinese en Engelse roots begon zijn carrière in de clubs van Kingston, Jamaica, bestormde de top van de hitlijsten en kreeg de grootste zalen in meer dan 120 landen vol. Hij bracht zijn debuutalbum Stage One uit in 2000, maar het was het multi-platina vervolgalbum Dutty Rock uit 2002 dat hem naar de top van de wereld bracht. Gesteund door vijf top 15-singles, waaronder de nummer 1-hit Get Busy, won Dutty Rock de Grammy voor Beste Reggae Album en verdiende Paul een nominatie voor Beste Nieuwe Artiest – de eerste keer dat een dancehall-artiest zo’n prijs ontving. Zijn laatste album Scorcha levert als vanouds fantastische dansvibes. Gedurende zijn carrière van meer dan 20 jaar heeft Sean Paul meerdere Grammy- en Billboard Music Award-nominaties, een American Music Award, MOBO Awards, Soul Train Awards, MTV Music Awards, ASCAP Rhythm and Soul Music Awards, een Source Award en een BET-prijs. Samenwerkingen met sterren als Beyonce, Sia, Dua Lipa, Becky G., Farruko, Enrique Iglesias en Ty Dolla vormen nog steeds het geheim van zijn succes. De dagskipas is tevens het toegangsbewijs voor het concert en kost op de dag van het evenement 80 euro per persoon. Met een geldige skipas voor twee dagen of meer is de toegang tot het concert inbegrepen.

Nieuw in Ischgl in het winterseizoen 2022/23

Nieuwe Silvretta Spa: indrukwekkend van buiten en van binnen.
Met de nieuwe Silvretta Spa creëert de Silvrettaseilbahn AG een architectonische mijlpaal en verbetert het de vrijetijdsvoorzieningen in de hele Paznaun-regio. De nieuwste investering van Silvrettaseilbahn AG, ongeveer 70 miljoen euro, is een lust voor het oog en bestaat uit:
– acht verschillende zwembaden met in totaal meer dan 1.000 vierkante meter wateroppervlak zijn verdeeld over vier verdiepingen in twee gebouwen, waaronder een 25 meter lang overdekt sportbad, een buitenzwembad, een ruim avonturenbad, een kinderbad en een pekelgrot
– meer dan 1.500 vierkante meter saunaruimte met douanesauna, alpen-kruidensauna, evenementensauna, Zwitserse grenensauna en het middelpunt – de panoramasauna – zijn ongeëvenaard.
– culinaire hoogstandjes in de trattoria met Italiaanse lekkernijen, in het spa-restaurant en in de edele lounge met houtskoolgrill.
– poolbar in het buitenzwembad en ijsbar
– high-end fitnessstudio met state-of-the-art trainingsapparatuur
– fysiotherapiepraktijk met een zorgverzekeringscontract, een scala aan gezondheidsbevorderende massages en een innovatieve cryogene kamer zorgen voor regeneratie
– evenementenfaciliteiten voor maximaal 600 personen

Highlight: de 1.300 vierkante meter grote schaatsbaan met schaatsbaan en een 250 meter lange, begaanbare tunnel, die eenmaal over het gehele buitenterrein loopt. Goed om te weten: De Silvretta Spa vertrouwt op alternatieve energiebronnen met geothermische energie en groene stroom.

MoonBiking op de nieuwe MoonBike parcours

Als je deze winter iets nieuws wilt proberen in Ischgl, huur dan een MoonBike (e-snowbike) en verken het nieuwe MoonBike-parcours of ontdek de bergwereld rond Ischgl tijdens een rondleiding met een professionele gids.

 

 

 

 

 

Comments are closed.