Vlieg direct vanaf Düsseldorf naar Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah Tourism Development Authority (RAKTDA) kondigt een nieuw strategisch luchtvaartpartnerschap aan dat het emiraat verbindt met grote steden in Duitsland, waaronder Frankfurt, Düsseldorf en München.

Vanaf 1 november 7x per week

Vanaf 1 november 2022 zal Corendon Airlines zeven directe vluchten per week uitvoeren naar Ras Al Khaimah International Airport, waarmee wordt voldaan aan de sterke vraag vanuit Duitsland. De nieuwe vluchten zijn de laatste in een reeks strategische partnerschappen met luchtvaartmaatschappijen die de Tourism Authority is aangegaan. De nieuwe vluchten versterken een belangrijke toeristische markt en zorgen voor een aanzienlijke wekelijkse toename van het aantal bezoekers aan een emiraat dat geliefd is om zijn uitzonderlijke natuurlijke en culturele kenmerken, zijn wereldwijde hotelmerken, zijn ongeëvenaarde aanbod aan avontuurlijk toerisme en de zon die het hele jaar door schijnt.

 

 

De aankondiging versterkt de doorlopende strategie van de Tourism Authority om de toegankelijkheid te verbeteren en de connectiviteit te versnellen door nauw samen te werken met toonaangevende touroperators. Binnen een vliegtijd van vijf uur is Duitsland al een top vijf toeristische bronmarkt voor Ras Al Khaimah; de lancering van nieuwe directe vluchten naar het emiraat zal naar verwachting een significante impact hebben op het toerisme naar de bestemming.

 

 

“We hebben uit de eerste hand de impact gezien van directe connectiviteit als een van de belangrijkste drijfveren van het toerisme, vooral in een post-pandemische periode. We weten ook dat toeristen die rechtstreeks naar de bestemming komen, langer blijven en echt de tijd nemen om ons natuur-emiraat te ontdekken,” aldus Raki Phillips, Chief Executive Officer, Ras Al Khaimah Tourism Development Authority. “Hij voegt eraan toe: “Nu Ras Al Khaimah’s toeristische visie aan momentum wint, bouwt de samenwerking met gewaardeerde handelspartners en het veiligstellen van nieuwe luchtvaartallianties voort op deze vooruitgang, en het leveren van extra toerisme vanuit drie belangrijke Duitse steden, markeert een volgende belangrijke stap. We kijken ernaar uit om meer Duitse bezoekers te verwelkomen en hen aan te moedigen om alles te omarmen wat ons emiraat te bieden heeft, van stranden tot bergen, cultuur tot avontuur, en nog veel meer.”

 

Dit zijn de hotspots van Ras Al Khaimah

Ontvang nu handige tips over Ras Al Khaimah. Alleen vandaag ontvang je deze gratis!

"*" geeft vereiste velden aan

 

“Met vakantiegangers die steeds meer op zoek zijn naar ruime, minder drukke bestemmingen, geschikt voor gezinnen, koppels en zelfs soloreizigers, past Ras Al Khaimah goed bij Duitse reizigers, vooral in de winter. Door samen te werken met een dynamische toeristische autoriteit en toonaangevende touroperators, en door belangrijke steden binnen ons netwerk met de bestemming te verbinden, zullen we de opwindende en groeiende toeristische visie van Ras Al Khaimah naar onze klanten brengen,” zegt Yildiray Karaer, CEO van Corendon Airlines.

Ras Al Khaimah is door de Gulf Cooperation Council uitgeroepen tot toeristische hoofdstad van de Golf voor zowel 2020 als 2021. De bestemming biedt een toeristische en evenementen infrastructuur van wereldklasse en een portfolio van wereldwijde hospitality merken – van ultra-luxe strandresorts, beheerd door enkele van de meest bekende namen in de sector, tot gezinsvriendelijke stad- en strandresorts. Het emiraat is het hele jaar door een oase van zonneschijn en beschikt over 64 km ongerept strand, bloeiende mangroves en uitgestrekte terracotta duinen, evenals de dramatische, ontzagwekkende uitzichten van de majestueuze Hajjar bergen, waaronder de hoogste bergtop van de VAE – Jebel Jais, waar avontuurlijke activiteiten worden aangeboden, variërend van ‘s werelds langste zipline, Jais Flight, tot de langste rodelachtbaan in de regio, de nieuwe Jais Sledder.

 

 

 

 

 

Comments are closed.