Komende vrijdag nachtzwemmen in Plopsaqua De Panne

Naar aanleiding van de voorspelde hitte beslist Plopsaqua De Panne om haar deuren nu vrijdag tot middernacht open te houden voor een verfrissende duik.

30 graden en hoger

Als de voorspellingen kloppen, klimmen de temperaturen nu vrijdag naar 30 graden en meer. Doordat vele mensen op zoek gaan naar afkoeling, beslist het waterpark Plopsaqua De Panne om vrijdag 17 juni uitzonderlijk haar zwembaden, glijbanen, andere waterattracties en buitenzone tot middernacht open te houden.

 

 

“Met de eerste warme dagen van het jaar willen we de mensen helpen om aan de hitte te ontsnappen. Plopsaqua De Panne openhouden tot middernacht leek ons dan ook de leukste oplossing.”, aldus Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof.

 

 

Bezoekers die vrijdagavond komen voor een verfrissende duik, genieten vanaf 20 uur van kindertarief en kunnen er zwemmen aan 12,99 euro in plaats van 23,50 euro. Tickets kunnen zowel aan de kassa als online via de site aangekocht worden.

 

 

 

 

 

Comments are closed.