Dit zijn paasuitjes voor het hele gezin

Op 17 en 18 april is het weer Pasen, een geliefd weekend om er met het hele gezin op uit te gaan. In Nederland of over de grens. Of je nu de natuur in wilt, graag een stad bezoekt of liever creatief bezig bent. Deze post-corona Pasen is er genoeg te doen! Experiencegift zet de leukste gezinsuitjes op een rij.

Bezoek Disneyland Parijs

Een droom van ieder kind: een bezoek aan Disneyland Parijs. Daar waar prinsen en prinsessen leven in een magische sprookjeswereld. Een Activitygift voucher verzilver je eenvoudig voor toegang tot het park.

 

 

Ga op ontdekkingstocht door Amsterdam

Tijdens deze rondleiding door Amsterdam leren jullie alles over het leven van Anne Frank in de Tweede Wereldoorlog. Van de buurten waarin zij leefde tot aan de verhalen. Educatief en leuk tegelijk!

 

 

Op de foto met beroemdheden in Madame Tussauds

Van voetballers tot staatshoofden. In Madame Tussauds Amsterdam vind je heel wat beroemdheden in wassen hoedanigheid. Kom dichtbij en schiet de leukste plaatjes met de koningin, een popster of voetballer.

Naar Harry Potter’s Zweinstein

Een droom van velen: treed in de voetsporen van Harry Potter en verken de wonderen van de tovenaarswereld. Deze rondleiding door de Warner Bros Studio Londen neemt jullie mee in de magische wereld van de wereldberoemde tovenaar. Vertrek: Russell Square.

Naar Autoworld Brussel

Zeker voor een echt mannengezin een fantastisch uitje deze Pasen: een bezoek aan Autoworld in Brussel. Ontdek meer dan 300 unieke en klassieke auto’s en motorfietsen die worden tentoongesteld, van de vroegste modellen tot moderne auto’s. Daar gaat menig (mannen)hart toch sneller van kloppen?

 

 

 

 

 

Comments are closed.