Kom ontbijten in Apenheul voordat het park opent

Een unieke beleving op 1e Paasdag, Start je bezoek aan Apenheul nog vóór openingstijd met een luxe ontbijtbuffet in restaurant de Apegaap.

Als eerste aapjes kijken

Zo wandel je na je heerlijke ontbijt op zondag 17 april als eerste door het park. Het luxe ontbijtbuffet bestaat uit diverse broodjes waaronder croissants, een biologisch zuur-desembroodje, volkoren landbrood en Fries suikerbrood, zoet en hartig beleg, gekookte eieren en scrambled eggs, yoghurt te verrijken met muesli en vers fruit, koffie, cappuccino en thee, verse jus d’orange en smoothies.

 

 

Boek jouw paasontbijt vanaf 12 april in de Apenheul webshop. Let op: er is plek voor 45 personen, dus zet een herinnering in je agenda op 12 april wees er snel bij! Lees meer over dit ontbijt en toegang tot Apenheul op www.apenheul.nl/activiteiten

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.