Inspirerende reisroutes door Engeland en Wales met de camper of auto

Adembenemende kustlijnen, schilderachtige valleien, hoge bergen, pittoreske dorpen, historische bezienswaardigheden, sprookjesachtige bossen, schitterende natuur – allemaal te vinden in Engeland en Wales. Als je optimaal wilt genieten van deze prachtige landen, waarom zou je je dan haasten? Met koning van de kampeerbus Martin Dorey ontdek je op je gemak unieke routes door Engeland en Wales met de camper of auto. Take the slow road Engeland en Wales verschijnt op 28 maart bij uitgeverij Spectrum.

Voet van het gaspedaal

Met je voet op het gaspedaal door het landschap racen is niet meer van deze tijd. Vergeet het gehaaste leven; rustig rondtrekken met een camper, kampeerbus of auto is de nieuwe manier van reizen.

 

 

In Take the slow road Engeland en Wales vind je de 28 beste reisroutes door Engeland en Wales. Het boek toont de mooiste plekken én wat er zo speciaal aan is. Slinger over adembenemende wegen, tuf over bergpassen en dwaal langs de kust.

 

 

Martin Dorey zocht de beste routes uit voor elk type chauffeur: surfers, natuurliefhebbers, klimmers of wandelaars. En je hebt er niet eens een eigen camper voor nodig – de schrijver vertelt ook waar je een camper of kampeerbusje kunt huren. Met schitterende foto’s, handige kaarten en grappige teksten neemt Martin Dorey je mee op een reis waarvan je kunt genieten zonder haast.

‘Martin Dorey laat je zien hoe je je camperdromen kunt laten uitkomen.’ Coast

Martin Dorey is schrijver van onder andere de enorm succesvolle Take the slow road-serie, surfer, camperbezitter en anti-plastic campagnevoerder. In 2011 presenteerde hij het BBC 2-programma One Man and his Camper Van. In deze serie verschenen eerder: Take the slow road Schotland, Take the slow road Ierland en Take the slow road Frankrijk.

Auteur: Martin Dorey
Pagina’s: 352
Uitvoering: Paperback met flappen
ISBN: 9789000381890
Prijs: € 26,99
Genre: Lifestyle
Imprint: Spectrum

 

 

 

 

 

Comments are closed.