Deze stad moet je bezoeken in 2022

Het nieuwe jaar biedt ruimte voor verschillende evenementen die van València een must-visit bestemming maken in 2022. De Wereldhoofdstad van het Design, de Europese Hoofdstad van ‘Smart Tourism’ of het Goya Gala (de Spaanse filmprijzen) zijn hiervan slechts enkele voorbeelden.

Ciudad de Las Ciencias

Ciudad de Las Ciencias

Honderd verschillende nationaliteiten

Het is niet toevallig dat expats met meer dan honderd verschillende nationaliteiten Valencia hebben verkozen tot de beste stad om te wonen in de hele wereld. Mediterraan, authentiek en rijk aan geschiedenis. Valencia wordt een van de meest gewilde bestemmingen in heel Europa. Met 300 dagen zon per jaar en een gemiddelde temperatuur van 17 °C is het een stad die gemaakt is om in elk seizoen van het jaar van het buitenleven te genieten.

 

Lees ook dit artikel: Ontdek Valencia

 

Dankzij de meer dan 160 kilometer aan fietspaden kun je de stad van de ene kant tot de andere kant doorfietsen, je kan door het park lopen dat de stad doorkruist via een oude rivierbedding, de stadsstranden bereiken, maar ook de twee natuurparken die met openbaar vervoer te bereiken zijn vanuit de stad. Natuurlijke voorraadschuren, zoals het aangrenzende tuinbouwgebied, de zee en de rijstvelden van La Albufera zorgen dat er “0 km producten” op de tafels van de restaurants komen om de fijnproevers te verrassen die echt voor duurzaamheid gaan.

 

De leukste hotspots in Valencia in een gratis reisgids

Download nu nog meer tips over Valencia. Alleen vandaag gratis te downloaden!

 

En dit alles, samen met 2000 jaar geschiedenis die over de stedenbouwkundige opzet met musea en monumenten uit alle tijdperken ligt, in contrast met de architectonische avant-garde gebouwen, zoals die van de Ciutat de les Arts i les Ciències (Stad voor de Kunsten en Wetenschappen).

Bovendien maken nieuwe incentives het in 2022 de bestemming van het jaar. Kom en beleef het jaar van Valencia! 

 

 

Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de openluchtconcerten en gerenommeerde festivals, zoals het nieuwe Diversity Festival of het Festival de les Arts die plaatsvinden op de spectaculaire podia van de Stad van Kunsten en Wetenschappen.

Ciudad de Las Ciencias

Ciudad de Las Ciencias

 

 

 

 

 

Comments are closed.