Zo vind je 9.580 geselecteerde camperplaatsen verdeeld over 30 Europese landen

De Facile-en-Route Campergids Europa viert in 2022 zijn 25ste verjaardag. Daarom krijgt de camperaar bij bestelling van deze jubileumeditie verschillende extra’s: een gratis jaarlicentie op de Camperstop-App, gratis verzending naar Nederland en België én leuke jubileumcadeaus.

De nieuwe uitgave bevat 9.580 geselecteerde camperplaatsen verdeeld over 30 Europese landen. Het is nu mogelijk om een pre-order te plaatsen. De campergids valt dan eind januari 2022 op de mat.

 

 

Nieuwe landen

Nieuwe in de gids zijn de landen Estland, Letland en Litouwen. Daarnaast vind je in de campergids door middel van duidelijke symbolen en afbeeldingen in één oogopslag een volgende overnachtingslocatie. Wordt het een overnachting met uitzicht op een woest stromende rivier of op het erf van de lokale boer? Op een gratis camperplaats of een luxe camperpark? Er is genoeg keus voor ieder type camperaar!

Veilig genieten met een camper

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.