Vakantiesalon van Brussel uitgesteld naar eind maart 2022

Omwille van de onzekere situatie door het coronavirus, wordt het Brussels Vakantiesalon dat van 3 tot 6 februari zou plaatsvinden, uitgesteld naar eind maart 2022.

100% live én succesvolle editie in het voorjaar

Na enkele dagen van overleg met de exposanten hebben de organisatoren van het Vakantiesalon van Brussel besloten om de editie van 2022 uit te stellen naar 24 tot 27 maart. Het Vakantiesalon vindt nog steeds plaats in Brussels Expo, maar deze keer in Paleis 1 in plaats van Paleis 3.

 

 

“De bezorgdheid van de exposanten en de onzekere epidemische situatie hebben ons tot dit besluit gebracht. Bovendien zijn enerzijds de uitzonderlijke context van een sector die momenteel geconfronteerd wordt met de sluiting van bepaalde landsgrenzen en anderzijds een complexe commerciële situatie, belangrijke factoren die het succes van deze editie op dit moment in gevaar brengen. We wachten dus op een verbetering van de situatie en rekenen op een 100% live en 100% succesvolle editie in het voorjaar,” verklaart Frédéric François, CEO van Fisa.

 

 

Zowel bezoekers als exposanten kunnen er zeker van zijn dat maart nog steeds een uitstekende maand is om reizen te boeken. Bovendien reserveren reizigers steeds vaker last minute, waardoor de verplaatsing van de beurs weinig invloed zal hebben op het tijdstip van de boekingen.

“We kijken ernaar uit om onze exposanten en trouwe reizigers live te verwelkomen van 24 tot 27 maart”, besluit Frédéric François.

Praktische info

  • Nieuwe data: donderdag 24 tot en met zondag 27 maart 2022
  • Locatie: Brussel Expo, Paleis 1

 

 

 

 

 

Comments are closed.